Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, May 31, 2010

denda sebab dah lama tak update blog.

hello sayaaanggsss ! Hehehe. Sorry dah lama sangat tak update blog. I busy sangat sebab my sister nak masuk KLMU kan, then I nak pindah barang masuk rumah, tu pun banyak lagi yang tak dipindah kan. But overall it was a great weekend. Dapat shopping sikit and makan dengan banyak ! Haha.

Btw, sepanjang I dah lama tak update blog ni, I telah didenda oleh YANA ! Dia bagi I award banyak sangat dan menjadikan entry ni agak panjang jugak la. So, u guys kena la click read more. Apa lagi? Click la sekarang ! HAHA.
Ok, cukup la dengan gedik gedik tu kan. Sekarang masa untuk terima award. So the first award yang Yana bagi ; 
BEAUTIFUL BLOGGER. *macam miss universe la plak, HAHA*

ni kali ke tiga kot dapat award ni, tak ingat lah. :)

Second, 
NICE BLOGGERS AWARD

tapi kena denda jawab soalan la pulak, hehe.

1- Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??
kejap lagi nak jumpa buah hati pengarang jantung pisang. ngehh :P

2- Apakah nama samaran u'all??
hud hud
huda

3- Berikan 3 orang yg u'all sayang
family
Chako <3
bestfriends

4- Panggilan utk si DIA
b, syg, cicakman, kurus. HAHAHA

5- Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa
sony xperia tak pun ipad. tapi rasa nya hati dia pun dah cukup. EWAHH, haha

6- Blog mane yg korang suke visit??
yang tak semak, tak banyak widgets and tak lintang pukang. simple but brilliant :)

7- Tag kan kepada 15org rakan blogger korang.
kau tak nak ramai lagi ke? haha. nak macam yana jugak lah. simpan. HEHE :)




Third,

BLOGWALKING AWARD

Actually, I tak ada la rajin sangat nak blogwalking ni. Hehehe
Selalunya kalau page orang tu lama gila nak load, memang I tekan oangkah kat atas tu je.
Lepas tu kalau I rasa tak best, I blah je dari page dia HAHAHA kejam ! 


Fourth,
KUAT MAKAN AWARD

Award ni memang best, macam taw taw je. Nak perli la tu ! Haha :P


And lastly, tagging !

1- Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam dari belakang?
tak payah la kawan dengan dia dah heh :))

2- 6 orang dihati anda?
my dad.
my mom
Chako
my siblings.
Ain, my cousin yang nakal, rinduuuuu -.-
and KMPPians !

3- Anda rasa anda comel?
a ah kenapa? HAHAHA

4- Single or taken ?
taken :)

5- Blog yg anda suka?
ailyl. comel. :)

6- Adakah bilik anda kemas setiap hari ?
tak pernah kemas pun kuikuikui

7- Lagu terakhir yang anda dengar ?
Usher - oh My Gosh

8- Last text message ?
chako : eh, knape tk pndah je barang tu tros? duh.

9- last phone call ?
sharel, ajak pergi pwtc

10- hari terakhir anda nangis ?
macam dah lama je tak nangis. haha

11- 5 kaler favourite anda...
red
purple
black
pink
white

12- orang terakhir anda berYM ?
sue, pasal urusan rumah baru.

13- Game yg anda paling suke??
tony hawk proskater. heh, gua skater girl la. haha :D

14- Adakah anda peminat MCR ?
NEVER !

15- Apakah perasaan anda jawab tag ini?
biasa biasa je, tak kan la teruja kot. heee

16- Anda rs tag ni best?
takde lagi panjang ke? HAHA

Tag lg 10 0rang
WALAWEH !

Jawapan nya, I buat macam yana je la. tag 15 orang sebab total out kan semua nya :)) Korang dapat semua award ni okeh ! :D

Syakey
Pojie
Nadia Shariful
Tfa
Huda
Lassie
Chybee
Edaolala
Iela
Nada Hanis

P/S : rajin rajin la anda buat ye HAHA :)

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Tfaaaaaa said... REPLY

damn!

(o.0") said... REPLY

heyy huda! ngee~ i wanna ask u something regarding the notification of updated blog on ur fb's wall. usually i have to copy and paste the link of my url on my wall. but i think ur's no need to do that right?

hudhud said... REPLY

tfa : kenapa?

eh, mine also copy paste maa. hehe

(o.0") said... REPLY

really? uff~ why ur updated is not looks like mine? hahahahaha =D

Post a Comment

Next Previous Home