Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, May 3, 2010

ketagihan. tapi bukan dadah.

Kalau korang ada Facebook, mesti korang taw application ni. MY TOWN. Haaa tahu kan tahu kan? Hehe. For your information, game ni la addiction terbaru I. Tadi baru je habiskan masa agak agak satu jam jugak la nak design benda alah ni. Still tak secantik my lil bro punya. Lastly, dah malas sangat, ni je la jadi nya. 


Tiap tiap hari kena kutip duit. Kakak kawasan la kata kan. HAHA

Setiap kali kalau on Facebook, mesti type benda ni dulu kat kotak search tu. dah addict. kah kah kah.

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Pocket said... REPLY

wah ketagihan fesbuk nyer game ker?
pocket pun pocket pun,
cuma lama lama akan wear off jgak kalau
net speed kureng heheheh..

so pocket dah tak addicted dah.
(Bebaru ni net off pasal tak bayor)
n tak nak start balik hehehehe:)

hudhud said... REPLY

hehe mmg ketagih pun. my mom pun buat fb semata2 nk main game aha :P

hudhud said... REPLY

hehe mmg ketagih pun. my mom pun buat fb semata2 nk main game aha :P

faizal said... REPLY

cam best je..hehehehe..dlu addict ngn FARMVILLE..

hudhud said... REPLY

haaa sama la dulu addict ngn farmville jugak hehe :P tp dah malas dah

Post a Comment

Next Previous Home