Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, May 13, 2010

hutang tag

hari ni I telah di tag oleh SYAFIQA.





copy this please ;-tag ini diberikan kepada anda dan followes anda. tag ini lebih kepada MESTI JAWAB DENGAN JUJUR! soalan akan diberi, anda perlu menjawab dengan sejujur jujur nya. terima kasih ^___^

apa nama penuh awak ?
Nurul Huda binti Baharuddin

anda tinggal dimana ?
Petaling Jaya, Bangsar dan Ipoh

dalam sebuah rumah anda tinggal bersame ?
Ipoh ; parents and siblings la.
PJ ; dengan wani
Bangsar ; 4 housemates

berapa bilik dalam sebuah rumah ?
Ipoh ; 4
PJ ; 4
Bangsar ; 3

berapa buah aircond dalam sebuah rumah ?
Ipoh ; 3
PJ ; hotel kan, berapa air cond tataw la haha
Bangsar ; takde. sebab tu jarang gila balik haha

di rumah anda mempunyai berapa buah kereta ?
2

jenama kereta apa yang ada dirumah anda ?
toyota and perodua

rumah sewa atau beli ?
Ipoh ; beli
PJ ; tak payah bayar. haha
Bangsar ; sewa

berapa harga rumah anda ?
Ipoh ; rm100+k
PJ ; tak ternilai harganya. haha
Bangsar ; sewa rm 130

kaya kah anda ?
TIDAK :)

tag 3 rakan anda:-
blufish
tfa
nada

yang lain nak buat pun boleh :)

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

AkuChumel said... REPLY

hahaha tenkiu jawab..mcm tu la kan.hoho..bsepah umah die

hudhud said... REPLY

haha tu la hidup i nomad :P

milimilo said... REPLY

byknye rumah.heee.xrajin nk jwb2 tag nih =P

hudhud said... REPLY

hehe tak jwb takut dorg kecik hati la :P

~NURUL~ said... REPLY

heheh kate anak polis.. mmg dah biasa nomad huda ni.. :)

hudhud said... REPLY

haha taw xpeee :))

Post a Comment

Next Previous Home