Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, May 1, 2010

ok, ini annoying.

Well, ada beberapa benda yang I rasa macam annoying sikit dekat certain blog yang I visit. Tapi tadi rasa macam tak patut pulak type benda alah ni sebab ye la, blog u guys kan, suka hati korang la. HAHA. Tapi takpe, saja nak share share things. Kata orang, tak kenal maka tak cinta kan? *ok takde kena mengena*

LIST BENDA ANNOYING YANG ADA PADA BLOG SESEORANG

1. Blog yang comment dia bukan pop-up window. I punya internet connection ni takde la laju mana. So bayang kan la, nak comment certain entry tu kadang kadang ambik masa sampai 5 minit. -.-

2. Bloggers yang too many stuff on their blog. Ni bikin berat babe ! Ingat, tak semua orang ada internet connection yang laju.

3. Blog yang ada playlist yang boleh play secara automatic. Bayang kan la kalau I bukak 3 blog sekali, Bergaduh gaduh lagu tu. HAHA


So, takde la banyak mana pun. Tapi annoying la. HEHE

13 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

xRaafikx said... REPLY

tengok blog i, berat tak ? tolong i, buat penilaian ye. hee. :D

anisalya said... REPLY

yup...kena pulak dgn broadband...
nk komen pn x blh nk komen sbb loading lm...last2 x pyh komen tp usually tgglkan jugak komen kt shoutbox. hehehe...

hudhud said... REPLY

raafik :ok nti i check

anisalya : hehe taw xpela. broadband mmg menguji kesabaran.

abangfaizul said... REPLY

x suke sangat blog yang ade lagu2 ni. bayangkan ngah nak tenang2 ni tetibe lagu mencarut maki hamun kua, bukak lak skali 3-4 blog. bersahut2an lagu siti ngan lagu rap la ape la.. jalan termudah? tutup terus... putus mood... haks

KaiZeN SHiNoBi said... REPLY

err... SELAPAN dengan anda.... uhoh!

Alynn Notnot said... REPLY

hahaha. num 3 tu gua setuju gila lah! benci betul.

hudhud said... REPLY

hahaha nampak nya ramai yang benci num 3 tu. betul la tu lagu bergaduh gaduh haha

Blufish said... REPLY

blog i annoying tak ? hahha

Aus MeLankoLik said... REPLY

kalau tak pakai pop up leceh sket , nk komen entri pastu nk bace entri lain , hahahahak .

tapi , kalau tak pakai pop up blh increase page views , pntg utk innity rasenye , hahahak .

masing2 nye la , aku bedal je . hihihik

hudhud said... REPLY

blufish : annoying la sbb playlist tu automatic ! hahaha. nsb baik lagu dia I suka ! haha.

aus : ohhh macam tu ke? hehe. tp tetap annoying la sbb internet connection I macam siput hehe

AiZ said... REPLY

haha.. i like ur sentence... bergaduh gaduh lagu tu.. :P

memang betul.. :)

u taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR



hudhud said... REPLY

aiz: hehe thnks :) dah comment dah cik abg :P

Liyanaa. said... REPLY

haaa padan la tak komen belog i, annoying eh dgn belog i HA HA

Post a Comment

Next Previous Home