Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, May 19, 2010

GILLER BATTLE CREW !

yaw peeps ! whaddup? cehh belagak hip hop la pulak mentang mentang nak promote b boy. haha. 
ni nak tanya, u guys tengok tak showdown 2010? I baru je tengok tadi. Haha. Bukan apa, jarang la tengok TV ni. I memang minat dancing, minat breakdance. Tapi nak jadi b-girl? A no no for me. Haha. Setakat dance macam Agnes Monica tu i terror la. Kalau nak tunggang terbalik, kepala pusing pusing atas lantai memang wassalam la. Haha.


 So al kisahnya, ada la one of my friend, KHEF, dia join showdown 2010 ni with his group, GILLER BATTLE CREW (GBC). GBC ni memang gempak la sebab pernah represent Malaysia for BOTY SOUTH EAST ASIA 2005 in BANGKOK, BOTY ASIA 2007 in KOREA, BOTY ASIA 2009 in SINGAPORE and OUTBREAK 2009 in PERTH. Seriously, I tak tahu la pulak kawan I ni terror gila dance sampai macam ni. Sometimes I ajak dia keluar pun dia just cakap tak boleh sebab ada show kat Jom Heboh etc. I ingat diorang ni dance like a normal b-boy la, biasa biasa. Sekali tengok performance diorang tadi kat Showdown 2010, rasa macam, OMG, kawan aku ke ni? HAHAHA.



yang kanan tu GBC :)


So just vote for them. Send SD (jarak) GBC and sent it to 33399.


go GBC !

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Call T said... REPLY

aku support dua2

hudhud said... REPLY

hehe good :D

Umie Nadhirah said... REPLY

Tapi GBC men kasar.. HUHU... Semalam pun vote dorang x banyak...

hudhud said... REPLY

takdelah. they're the best bboy in town ok! hehe. wakaka famous sbb ada alam cehh -.-

Post a Comment

Next Previous Home