Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, May 17, 2010

baru kena simbah air, kalau simbah pitbull amacam?


tu tu, budak belah kiri tu baru je lepas kena simbah air dengan budak belah kanan tu dan secara beramai ramai depan shaz Taman Permata. Haha sedap la wei. Nasib baik baju kau mahal la Seyn kalau tak telur pun diorang bagi ! :P

Too bad I'm not in KL kalau tak mesti boleh simbah bersama. kah kah kah. Boleh pulak tadi birthday boy ni call I lepas tu tanya "weh, apsal kau wish kat I?" . Then ada lagi, "weh, bila awak nak bank in duit kat aku?" . HAHA Pecah la kau Seyn, nak cakap dengan I pun dah tak tahu nak guna mana satu kata nama :P

But too bad too coz phone dia battery low so tak dapat nak on the phone lama lama kalau tak dapat bergayut dengan Chako I kejap. Cewahh my Chako ye adik adik. Sila muntah sekarang. *HAHA ayat common* 

Apa apa pun,

HAPPY BIRTHDAY SEYN !

Sorry I tak tahu age you berapa, I lupa actually ! HAHA.


me,Chako and him, masa kat Genting Kota Keriangan *Riang ke? HAHA*


P/S : Apa la jadi kat my birthday nanti. Jangan kena telur sudah. Takpun lipas. EWWW. Haha

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

miss hav0c said... REPLY

pewit pewit epi bday seyn!!

bajet kenal hahaha?

follower aii? amekla award http://maladagreat.blogspot.com/2010/05/sila-ambil-award-anda.html

hudhud said... REPLY

hehehe tu la psl. ingt kenal td. haaa ok ok :)

Post a Comment

Next Previous Home