Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, May 13, 2010

ambition memang tinggi nye pun.

ini photo lama. somewhere around April. masa I tengah sedap dilamun cinta, eh silap, dilamun mimpi, seorang Cicakman telah meluahkan perasaan beliau di lengan I. Cicakman ni telah buat I terharu, sebab sebab, tengok lah gambar ni sendiri !








Chako kata, tu gambar heart then ada paku paku *baru I taw tu paku.haha*. Meaning, cinta I dengan dia kadang kadang menyakit kan tapi still bertahan. Awww love you lah cicak man. hehe. 

Meanwhile, fyi, Chako ni actually terror masak. Best kan dapat bf yang terror masak? Bayangkan kalau dah kahwin, I pegi kerja, dia masak. HEBAT, ha ha ha ha. Speciality dia nasi goreng dengan western food. Al kisahnya, abang Chako ni nak bukak kedai burger, so dia suruh Chako la yang handle that stall. And one day, abang dia bawak la semua barang untuk masak burger tu balik rumah. So apa lagi, memang jadi bahan eksperimen la benda benda tu. Burger special, hot dog special, apa lagi? Semua kitorang dah try masak, sampai hangus pun ada sebab terlebih pro sangat. Ngehh. Dan antara yang paling sedap,

tengok tu, daging burger yang di masak oleh pro, siap overcooked tu. kahkahkah.

Cita cita kitorang memang tinggi menggunung, gunung pun tak tinggi macam our ambitions *haha apekah?* . Nak bukak cafe katanya, 2 in 1. Cafe plus kedai baju and accesories 2nd hand stuff. Lepas tu nak decorate kedai macam English concept looks. All white and wooden. Fuhh, macam tebal je poket nak buat benda tu semua, haha. Tapi apa apa pun, after I habis degree ni, hopefully jadi la benda yang kitorang plan ni. Pinjaman ada kan. Hope sangat jadi plan ni, AMIN :)


p/s : siapa siapa nak order hot dog special tu boleh contact I ok, hehe :P

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

alin said... REPLY

aku berangan nak bukak kopitiam. jemput la datang ye nanti.
ekekekeke...:p

hudhud said... REPLY

of course ! kau kan gila coffee. mst sedap coffe kau buat ! haha

~NURUL~ said... REPLY

wow sonoknye nak berbisnes.. ada gak angan2 nak wat bisnes ngan member,, tp bisnes bese je.. fotokopi n printing,.. :) hahaha target kat kawasn u.. :)

hudhud said... REPLY

tu boleh untung tu kalau tkde lg kedai mcm tu kat area ur uni :)

~NURUL~ said... REPLY

mmg xde.. jenuh pusing2.. 1 pon xde.. actually bukan my uni.. kat area rumah ada college sunway.. cam sian je they all.. xde lgsung tempat printing n fotostat.. gila! 4 taman kitorg terjah.. 4 4 xde!!! kalo ada pon sume tutup .. padahal hari bekerja .. terasa cam kitorg terkena sumpahan kedai printing tutup that day.. last2 p ofis je print.. :P

hudhud said... REPLY

aduhh. parah cmtu. buat je satu babe, confirm kaya raya korg nnt. haha

~NURUL~ said... REPLY

tahu xpe.. harap2 time dah ada modal tu.. xde g kedai y bukak.. hahhaha kalo ada pon bagus.. boleh bersaingkan

Post a Comment

Next Previous Home