Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, May 1, 2010

Geng Blogger bukan Mafia Gang

Actually, I dah lama perasan banner Geng Blogger dekat kebanyakan blog yang I lawat. At first I ingat geng blogger ni just a community. Orang asyik cakap GB, GB, sampai i pun tertanya tanya apa benda la menatang GB ni. HAHA I know this is the normal me, always ketinggalan zaman.


So, ada la tadi i melawat blog Ailyl Rozanna *comel gila layout blogger ni* . Then I ada tengok one entry dia pasal geng blogger , this one. Then dia ada cakap kat situ GB menyatukan semua blog. And I rasa OMG, this sounds cool, boleh kenal ramai bloggers. At the same time, boleh promote blog kita juga kan? So I decided why not I try check out this stuff. So I pun terus click kat banner Geng Blogger tu.


Honestly, I rasa GB ni something which really super duper damn good ! *over*. Reason? Dia bukan je dapat menyatukan semua bloggers and promote your blog, tapi dia jugak ada contest & macam macam lagi info and tips, even gossip taw !


So apa lagi, agak agak siapa yang belum join Geng Blogger tu, jom la join ! U guys just tekan butang connect to facebook tu je. Walaupun dah tak boleh connect, tapi I rasa tu je la cara nya nak daftar kan diri u guys as GB. They just need your email and password. Nanti u guys edit la profile then letak blog url sekali ok :)


Itu je la I nak share untuk entry kali ni :) Selamat Mencuba !

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

joegrimjow said... REPLY

saya pon dari GB ni
;)

hudhud said... REPLY

hehe hello joe :)

** a i l y ** said... REPLY

awak GB sangat best! dekat sana awak boleh kenal ramai blogger yang lg hebat2. seronoknyaa.. ^_^

natsumiDyla said... REPLY

datang dari GB :)

hudhud said... REPLY

thank you :)

Nabiel said... REPLY

hye~sy bru ag kt GB nie~lalala=)
nice to meet u~

Post a Comment

Next Previous Home