Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, May 26, 2010

I WANNA WATCH TOY STORY 3

I remember when first I saw Toy Story, I was just like, OMG, can my toys move like this? I waited for hours, yeah me and just my toys, coz i wanna see them move. HAHA weird or stupid huh? :P


Dah lama kan cerita Toy Story ni? Kalau cakap 'To infinity, and BEYOND !!' , mesti semua orang sibuk terfikir, hah Toy Story ! And as you all know, filem Toy Story 3 akan muncul di pawagam this June 18th, mesti excited kan? So do I ! Sebab apa excited? Sebab ada banyak sangat watak-watak baru dalam movie ni.


So the new toys I wanna see are,


DOLLY ! 



Comel kan? I banyak doll macam ni dulu masa zaman kanak-kanak. Siap jadi bantal busuk lagi tu ! Hehe


BIG BABY !


Macam jahat je kan big baby ni? Tapi who knows? So I nak tengok cerita ni sebab I nak tahu Big Baby ni jahat ke baik. Hehe.


PEAS-IN-A-POD

Ni lagi satu comel sangat-sangat ! Kalau ada jual patung ni besar-besar, confirm I beli ! Comel lah :)




In addition, I memang tak sabar nak tengok Toy Story 3 ni sebab it's in 3D and cerita ni buat I ingat zaman kanak-kanak I sebab I ada banyak patung Buzz Lightyear kat rumah, ada lagi tersimpan. Dan, tak kan dibuang ok ! :)


p/s : To infinity, and Beyond !!!! Hehehe

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

miss hav0c said... REPLY

Ok meh saya bawak awak tengok toy story ni..meh capatan

hudhud said... REPLY

tak nak, nk tgk ngn nuffnang. hehehe :P

lassiegewdix said... REPLY

wah ~!
wet nuff msty meningkat ni .
bley blnje lassie skali :P

Huda Luna said... REPLY

ececeh!
semangat die nk tgk ngn nuffnang =)

Fiza Notty said... REPLY

hahahha boleh de menolak undangan miss hav0c? takpe2 jemput saya je ok ? ngahahha

Big Apple Haram?

hudhud said... REPLY

lassie : haha jom jom :P
huda : mesti la, bila lagi ! excited ni! hehe :)
fiza : haha semua nak ni habis laa :P

Post a Comment

Next Previous Home