Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, May 21, 2010

alahai formspring.


Kenapa lah orang suka bertanya benda-benda macam ni dekat formspring?
Lifeless people, tapi tak apa, kita layan je.
Kadang-kadang best jugak bagi jawapan yang lagi buat mereka panas. 
I paling tak boleh terima kalau ada yang maki-maki I kat formspring.
I pernah dapat dulu, tapi I buat bodoh je
I delete and ignore them. And guess what, lepas tu dah tak ada dah soalan-soalan cepukmas yang boleh dicepuk-cepuk pengirimnya, kalau kita tahu.
Menyesal jugak buat social networks ni kadang-kadang. Tapi bila fikir balik, bagus jugak, baru la kita tahu kita ada musuh :D

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

HEMY said... REPLY

ok la tu..sekurangya orang tanya gak..haaaa

hudhud said... REPLY

hehe a ah sbb tu i layan je :P

lieya orange M.I. said... REPLY

tanyer ntah paper jer...aperlahhh

hudhud said... REPLY

taw takpe laaaa

fyna said... REPLY

haha same here..i pon ade org pnh tnye soalan tah pape..yep bru kite tau kite ade msuh..but i xtahan la..then i trus dlte..hehe

hudhud said... REPLY

hehe delete fs ke?

Post a Comment

Next Previous Home