Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, May 23, 2010

isu noh Hujan dan awak busuk.

Isu ni sebenarnya macam annoying gila. Bukan Noh yang annoying, peminat tu yang annoying. Haha. Benda yang agak remeh macam ni sepatutnya tak perlu lah dibawa masuk sampai ke paper. Peminat tu seharusnya dah faham perangai Noh yang gila gila dan masuk air tu. Paper sekarang especially bahagian hiburan, suka sangat keluarkan benda-benda remeh macam tu. Tapi, nak salahkan paper kadang-kadang tak boleh jugak sebab kita yang baca ni pun suka benda remeh macam tu kan? Hehe. Tapi apa apa pun, Noh dah perli perli kat twitter dia !


twitter NOH HUJAN.


dan dan, Noh telah mereply twitter I ok ! 

tbb la you ni. :P


Noh, relax je. Orang nak kutuk-kutuk kau pun, kau still ramai fans. Don't worry. Kehkehkeh, macam la Noh nak baca blog I ni ! :P

p/s : I relax je, jumpa artis dalam club, tak ada pun nak canang satu kampung. -.-

20 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Hafiz Ismi said... REPLY

Bila dah jadi artis.. huhu~

hudhud said... REPLY

haha itulah dia :)

IsWan said... REPLY

Harinie masuk dlm meelodi plak..huhu

.aira. said... REPLY

haha, noh cool ouh, rileks jee, terase nak respek die pulakkk, haha

hudhud said... REPLY

iswan : haha yeke? i tk tgk melodi :P
aira : hehe dia cool, masuk air, kadang2 org salah faham. manusia tak ada yg sempurna kan :)

fatin shahar :) said... REPLY

haha,,,bende sempoi gini pon nak masuk tv...
rasanya student tu lagi malu pasni = ="
tah pape je ;ppp

hudhud said... REPLY

haha tu lah dia. dia tk kenal noh lagi tu :)

Segi Tiga Tepat said... REPLY

haha mcmlah Noh ni kan :]

hudhud said... REPLY

macam lah apa? :P

Alynn Notnot said... REPLY

adehh. isu kecik je ni. -,-"

~NURUL~ said... REPLY

xpernah nak jadik fans sesapa.. ngaaa does they know us? lolz...

madihahzubir said... REPLY

gelabah je fan tu siap nak bermedia bagai.ish, ish.

hudhud said... REPLY

alynn : itulah dia. huhu
nurul : hehe but they appreciate us :P
madihah : tu la dia. diam2 dia dah la.

am said... REPLY

bese la .noh mmg cmtu .haha.pda yg tak phm tu pdan muke laa .haha

hudhud said... REPLY

haha tu la pasal. kenal dia dulu lain kali :)

DJ-HuJaN a.k.a HuJaN85 said... REPLY

noh kan jack ass... wakakakaka...

Carl Samsudin said... REPLY

hud2! aku sokong kau!! aku RAINGERS! bengkak hati.

hudhud said... REPLY

DJ Hujan : hahaha macam tu pulak ehh :P
carl : tu la pasal ! raingers pun pernah kena lg teruk en ! lek la dak ni pun ! huhu

Anonymous said... REPLY

http://kamiraingers.blogspot.com/2010/05/noh-jawab-isu-awak-busuk.html

Anonymous said... REPLY

awak busuk,
blog ni busuk,
semuanya busuk.

kena fuck kt jb tu ap citer ?
aku dgr noh kutuk fans dia jgk ?


-noh hujan

Post a Comment

Next Previous Home