Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, May 22, 2010

fynn jamal and her husband.

I rasa kan, dalam banyak banyak gambar sweet couple, gambar Fynn Jamal & her hubby yang paling sweet sekali. Macam ada ceita disebalik semua gambar-gambar mereka. Macam kita tahu yang mereka memang super bahagia. And I tak pernah rasa sedih macam ni, sedih sebab macam terasa bahagia diorang tu. Bayangkan, kalau dapat lelaki yang punya sama rasa dan sama minat dengan kita, kalau tak ada benda lain dalam dunia ni pun takpe kan?


gambar ehsan dari facebook FYNN JAMAL. Nak tengok lagi boleh pergi FB dia :)

homaigod, sweetnya. I sukaaaaa :) I mean like siapa tak nak weh, u nyanyi, then your husband playing the guitar. Sweet ok  I harap I boleh jadi macam Fynn Jamal and her husband ni. Alamak, tiba tiba rasa nak kahwin ni, macam mana ni. Kahwin muda, ok ke? Haha dah dah boleh dah stop berangan tu. 


p/s : bertunang dulu lah :D

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

milimilo said... REPLY

mmg sweet sgt2 lah fyn n her hubby.mmg buat rase mcm xsbr nk kawen n ade husband yg sweet juge.heeee :D

hudhud said... REPLY

hehehe taw takpeeee :D

fynn jamal said... REPLY

haish.
kaver line je lebih.
belakang2 biasa kitorg wrestling.

:)

hudhud said... REPLY

eh sis fynn hehe yeke camtu?

thx for the comment :D

Post a Comment

Next Previous Home