Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, May 26, 2010

Youth 10 and few updates

Hey just wanna tell you guys yang I pergi Youth 10 event on Friday and Sunday. Saturday tak pergi sebab kena hantar my sister register KLMU. I dapat ticket free but bukan yang macam you all buat tu click sana sini, tapi ada one of my friend bagi. Siapa nak lagi? Nanti I request kat dia :P


Btw, ingat tadi nak update pasal 30 Days Project tapi tak jadi pulak, sebab hari ni macam tak ada mood pulak. Entah la kenapa, rindu orang jauh kot :) Tapi takpe, esok nak balik KL dah hehe.


And btw, siapa yang ada tumblr meh la follow I. Nanti I follow you guys balik ok? Comment ke, sebab I suka tengok comment yang banyak, HAHA. Itu je lah, malas pulak nak update banyak banyak. Have a nice day & thanks for reading ♥


p/s : anyone yang pergi Youth 10?



mengundang -.-'

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Hafiz Ismi said... REPLY

Nak!!

Liyanaa. said... REPLY

myb i pegiiii <3 tapi x sure bila and tak tahu dgn siapa and tiket free dia boleh berapa org?

hudhud said... REPLY

hafiz : ok nti i tny kawan I :)
liyana : erm i pun tataw la berapa babe nnt i try tanya dia balik ok? se u there :D

Post a Comment

Next Previous Home