Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, May 24, 2010

ragam kanak-kanak MYSPACE.

Dengan bangganya, I nak cakap, zaman kanak-kanak I kat Myspace dah lama habis. And I banyak habiskan masa kat Facebook pun sebab I rasa kanak-kanak Myspace ni sangat annoying. Kenapa I panggil diorang kanak-kanak? Sebab diorang tak matured langsung. 


1. Letak gambar bf kat page, ok ini tak kisah la. Tapi lepas dua tiga hari, gambar lelaki lain pulak. Haha, kanak-kanak tak matured sebab cinta dia senang je beralih arah


2. Konon dari hot community. Muka tak adalah handsome mana pun. Lepas tu nak bajet speaking. Masalah nya kalau grammar betul takpelah. Boleh dimaafkan lagi kot, practice makes perfect kan. Haha. 


3. Kanak-kanak yang memilih siapa jadi kawan mereka. Ok, kalau sexy and hot, you boleh jadi kawan I. You update status cakap nak pergi mandi pun I akan reply. Haha annoying kan?


4. Kanak-kanak yang show off kat status dengan membuat ayat-ayat seperti 'I dah lama tak party. Malam ni nak pergi MOS la nak open.Chivas, tunggu I ok' . WTF doe, party animal ke? Padahal baru budak sekolah. Double eww for you :)


5. Kanak-kanak yang cilok friends kita. Kalau dah mutual friends sampai 500. Tu nak cari gaduh nama nya bukan nak cari kawan.




Disebab kan faktor-faktor ini lah, I buat another myspace account. Previous one ada 1000+ friends. Tapi yang comment dengan I = zero. Haha. Myspace baru ni, I approve goodfriends and someone yang friendly je. If I add, I bagi comment then diorang tak reply, serta merta I delete. Kejam? Mana ada lah, tak kejam langsung :)



buekk I dah delete you. HAHA.

p/s : you guys ada myspace? :)

19 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

NUR FYNA said... REPLY

hahaha betul tuu babe :))

hudhud said... REPLY

haha kecoh je kan? :P

fyna said... REPLY

haha..i gile bnci kot bdk2 yg tah pape kt ms..kdg2 tu tnye soalan yg same byk kali..bnci kot..n status tu mmg btol..kdg2 gado2 n carut2 pon diorg pos..selalu bdk2 skolah la..xmtured g..biala..i pon otw nk off ms ni..hehe yeah! more at fb babe! ^^

nabilah_2908 said... REPLY

hmm...myspace..dh berkurun lama ditinggalakn.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MY MOM AND POLYP

hudhud said... REPLY

eh ada dua fyna haha :P
tu la psl, mencarut2 kt status. g mencarut kt org tu dah la haha

kasih said... REPLY

aha..dah delete lama dah myspace tu..

miss hav0c said... REPLY

myspace skrg da kurang org bukak kan? ke aku je?

hudhud said... REPLY

nabilah & kasih : i ada ms pun sbb bf i ada ms jgk hehe
havoc : mmg dh ramai org tinggalkan ms :)

Segi Tiga Tepat said... REPLY

haha menarik :'D inilah senario sekarang. poser semakin meningkat secara mendadak, semua nak guna Dslr je.
p.s: wehhh grammar aku pun gile teruk, tapi jgn kutuk pulak taw! :]

hudhud said... REPLY

hahaha dslr tu i pun teringin doe :P
takdelaa, i tk kisah sgt psl english tu hehe :)

lassiegewdix said... REPLY

yup yup ~
mmg da lame tinggalkan dunia myspace tuh ~
so boring ~

Segi Tiga Tepat said... REPLY

*dslr

Segi Tiga Tepat said... REPLY

omg, haha sape taknak Dlsr? :D

am said... REPLY

haha.mn emel .leh add acount ms satu lg tuh
:)

hudhud said... REPLY

lassie : hehe i ada ms sbb bf je :P
encik segi tiga : ye saya tahu dslr haha
am : ni kat tepi kanan ni kan ada link ms i :)

Huda Luna said... REPLY

dah berkurun tak bukak myspace sejak ade blog & facebook
huhu
myspace mcm cacat

oh nada said... REPLY

banyak kanak-kanak cacat dalam MS. sedeh i tengok as a tecer. ;P

hudhud said... REPLY

huda: aha mmg cacat ms ni :P
nada : cacat lagi hahaha

Hassanah said... REPLY

haha setuju-setuju
thumbs up
:))
kanak-kanak myspace ni bknnyer nak berkawan sangat pun,hanye tau nak add org jer,tuk menunujuk-nunjuk,kononnyer ramai sgt la nk berkawan dgn die

Post a Comment

Next Previous Home