Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, May 17, 2010

TENDANG BOLA pun boleh pergi Brazil !

Ok, entri ni special untuk semua kaki bangku, eh silap, KAKI BOLA yang bukan kaki bangku. ha ha ha. Nike presents to you, the new tournament for this year !



NIKE CUP KUALA LUMPUR 2010, 5 VS 5 STREET SOCCER !

You guys seriously tak boleh lepaskan peluang keemasan ni. Sebab apa? Sebab if you win this tournament, you guys berpeluang memenangi hadiah utama iaitu pengalaman latihan bola sepak di brazil ataupun program latihan ekslusif bersama Brasil futsal Akademi di Malaysia ! WOW TENDANG BOLA JE BOLEH PERGI BRAZIL ! Hebat, memang hebat hadiah dia. Walaupun I tak tahu main futsal, haha, tapi untuk korang yang berminat sangat, just click SINI untuk maklumat lanjut dan untuk mendapatkan borang pendaftaran.

Apa tunggu lagi , kata JAGUH BOLA kan? :D

2 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

** a i l y ** said... REPLY

peh tendang boleh leh pegi brazil? bestnya. kalau tak reti tendang boleh pegi tak? hehehe. ;-P

hudhud said... REPLY

haha bolehhh. kalau bf u tendang terror :P

Post a Comment

Next Previous Home