Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, May 22, 2010

Shahir juara af 8 !

At first, seriously, I tak suka dekat shahir ni. HAHA. I jarang layan AF sebenarnya. First I tengok AF dekat rumah family Chako, I macam tak berapa suka la kat Shahir ni. Hehe. But then second time I tengok AF masa I balik Ipoh hari tu, time AF Masuk. Few days later, dapat berita yang Shahir dapat masuk AF balik. Serious, diari semua I tak tengok. Then I tengok konsert Af lepas Shahir dah masuk, time dia nyanyi lagu Arab tu. And I saw, omg BRACES !!! Ha ha ha. I memang cair sikit dengan lelaki-lelaki gigi besi ni. Apa lagi, sejak dari tu terus minat Shahir. Aww aww. Haha. 



congratulations Shahir. Nanti kita naik kereta Peugeot sama sama ok? Hahaha tetibe. 

p/s : suka tengok Shahir gelek lagu Arab. HA HA HA :)  & &, Chako mesti rasa annoying gila kalau I post pasal Shahir. :P

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

ardinihumaira said... REPLY

dni nak tumpang sekaki naik peugeot boleh? hik3

hudhud said... REPLY

tak blh tak blh. I dgn shahir je. kuikuikuikui :P

NadiaShariful said... REPLY

hudaaaaa. u takboleh la nak dia sbb u da de bf. so automaticnye shahir jadi i punya bakal erm. bakal erm. hahaha faham2 je plis :p

fyna said... REPLY

i mmg jerit kot time diorg umum shahir juara! hehe i suke dia lah! muah2..ops! heee

hudhud said... REPLY

nadia : ehhhh tak boleh tak boleh ! HAHAHA

fyna : jgn muah muah eh tak elok taw. HAHAHAHA. geram la shahir ni ! :P

Post a Comment

Next Previous Home