Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, May 2, 2010

I am not a famous blogger !

Disebabkan I bukan lah blogger famous yang dah cecah beribu ribu followers, so I agak excited la bila sampai camni sekali orang yang visit blog I.



haha sorry la ter excited lebih. Tak ada la ramai mana pun, tapi ramai la ni bagi I, blogger ayam ayam je. HAHAHA. I baru start blogging last year. I pernah ada blog before this one. Tapi I decided to 'buat bodoh' to that blog since ada anonymous yang suka buat kacau kat sana. Dia jealous kot I dengan Chako. Biarlah dia. Lagipun dah tekad, malas nak layan anonymous yang nak jatuh kan life orang lain.

Btw, thanks to Geng Blogger yang telah meramaikan pelawat I sampai macam ni sekali. Hehe. Simple je update kali ni. Esok I ada cerita, nak upload photo dulu. Till then, tata !

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ismail Noh said... REPLY

usaha sama sama okey :)

nughul said... REPLY

truskan usaha girl..
kasi mdadak naik trafik km
huhu

AiZ said... REPLY

hehe... tak lama lagi.. mesti u popular.. :P


u taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR



hudhud said... REPLY

thnks guys :) jom kita usaha sama sama ! hehe. mana ada popular. kena usaha lagi haha berapa byk usaha daaa :P

fiz mr.beloved said... REPLY

jalankan misi mu dgn cemerlang..gudluck

hudhud said... REPLY

hehe thnks :)

Blufish said... REPLY

sushii ! i nak ! ;( weh menyampah ah . camne u buat like this nya link ni ? hahaha

Muhammad Safie said... REPLY

best ke sushi..tapi nampak memang sedap..pernah try makan..cume...xminat sgt la..

Post a Comment

Next Previous Home