Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, June 2, 2010

eh,kalau u handsome pun belum tentu i nak bagi number phone

Geram tak kalau kita baru je approve orang tu, tak kisah la dekat Myspace ke Facebook ke, tapi after few comments then they asking for our phone number, WITHOUT REASON ? I mean like if kita ada benda nak settle dengan dia ke, let say macam dia order barang dekat kita ke, takpela, ni dia saja saja je nak number phone kita. Konon nak berkenalan la tu.

Serious I cakap, I sangat sangat dan sangat tak suka dengan situasi ni. Dah la terang-terang I upload gambar I dengan my bf dekat Facebook, boleh lagi dia cakap nak mengorat I. Siap cakap dia serious pulak tu. Apa dia ingat I heran ke kalau dia handsome and bf I biasa-biasa je. Well atleast bf I tak hipokrit macam dia tu, pantang nampak gadis berdahi licin, walaupun dahi I jerawat sana sini, ehehehe :P

Selalunya kalau macam ni, sama ada I terus tak layan orang tu, takpun I cakap tak ada kredit, haha. Lantak lah, siapa suruh menggatal kan? Tu kira ok la I tak delete dia terus. Honestly, sekarang ni orang macam ambik kesempatan pulak dengan menggunakan social networkings. Sumpah annoying kan?

apa? nak num phone? jom ah boxing dulu. ada berani? HAHA


p/s : Agak-agak apa benda paling annoying yang korang pernah lalui kat social networkings ni? 

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

A-Y-I-E said... REPLY

Hahahaha.. nama pun LELAKI
Adakah lelaki akan berkahwin dengan lelaki?
Siapakah pasangan lelaki?
Dan,siapakah pula pasangan PEREMPUAN??

Oh penulis, hidup setiap seseorang ini mempunyai pelbagai gaya dan rentak.Kita tidak dapat mengubah gaya atau rentak seseorang itu.

Jikalau anda sudah mempunyai pasangan, katakan pada lelaki tersebut.Jika mereka tetap berkeras juga,katakan nombor anda tu, privasi.Huhuhuh.

Kalau dorang tak mahu juga, jalan terakhir, delete dorang ni as your friend.hihihihih.

Dah delete, tetapi masih dapat mesej juga.Aha, spam je.Habis cita.lalalala

Maaf ya kerana panjang pula komen ini.Geram la tekan-tekan keyboard.Ahaks.

Salam perkenalan dari BLOG A-Y-I-E

hudhud said... REPLY

hehe tp sepatutnya lelaki tu sedar la and boleh tahu sendiri kan?

am said... REPLY

haha .mcm tu pun ada .meh2 .sy lak nk mntak num .hu .perkara yg jd dlu xde la ape sgt .just .ada org salah cari org.tgur2 msj komen bgai .tp die salah org .huu .mcm2 laa .haha.

Post a Comment

Next Previous Home