Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, August 21, 2010

aww lembut nya badan awak.

Ok, sejak dah tahu cara nak embed video Facebook ke blog ni, bukan main lagi asyik cari video baru je hehe. Thanks to Liyana sebab ajar I :)


Tapi, tapi, ni haa I nak tunjuk video ni. You all layan la. I pun tak boleh dance meliok lentok macam ni. Haha.


 

 

 

 

 




P/S : Dari dulu sampai sekarang, tak pernah lepas I dance lagu Wondergirl ni hahaha

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ili Nadiah Ibrahim said... REPLY

hud hud bole ajr embed vid tak ? :DD

YuN said... REPLY

serezly...
klah paul.
hahaha

Tfaaaaaa said... REPLY

hahahahaa..im sooo damn in love dengan this guy!ahahahahahaha

eka said... REPLY

hahaa ,
wonder boys .
wonder gay lagi geli laa ..
huhuu .

lassiegewdix said... REPLY

tomeinye mereka .
mawu mereka jd dncer partner bley ?
HAHAHAHA

Aina Zamsari said... REPLY

hahahah omagucci . gila lembut badan diaorang ohh .

Post a Comment

Next Previous Home