Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, August 7, 2010

I ada banyak movie, siapa nak?

LOL ! Banyak apa nya. Haha. Ok macam ni la cerita nya, tadi I belek-belek la external I sebab before ni Chako pinjam. So I nak check la kot kot dia ada simpan gambar perempuan lain ke. Haha takdelah, I nak tengok la movie apa yang dia save sebab dulu I ada suruh dia cilok movie kat CC.


Alangkah terkejut nya I bila tengok agak banyak la movie yang dia ambik. Well not so many macam kakak Brella kita, hehe. Tapi boleh la. Here's the list movie yang I ada. Siapa nak meh la jumpa I. Hehe. But please don't ask me what was the movies all about sebab sumpah I tak pernah tengok lagi. Baru discover hari ni. Heh


12 Rounds
Alice in Wonderland
American Pie
Angels & Demons
Assassination of a High School President
Bangkok Dangerous
Blood Diamond
Bourne (s)
Chocolate
Damage
Defiance
District 9
Driven to Kill
Eagle Eye
Echelon Conspiracy
Finding Neverland
GI Joe
Gamer
Gladiator
Good will Hunting
Goodfellas
Greenzone
Inglourious Basterds
Invictus
IP Man (s)
Knowing
Land of the Lost
Matrix Trilogy
Never Back Down
New Moon
Night at the Museum 2
Ninja Assasin
Ocean Trilogy
Paul Blart Mall Cop
Powder
Pulp Fiction
Push
Rock n Rolla
Se7en
Sherlock Holmes
She's out of my League
Star Trek
Step Up 2
Surrogates
The Informant
The International
The Lord of the Ring (s)
The Pianist
The Shawshank Redemption
The Usual Suspects
The Book of Eli
The Hurt Locker
The Tournament
Wedding Daze
When In Rome
X Men
Year One
Young & Dangerous


Fuhhh ! Penat menaip ! Haha. Ok yang red font yang I dah tengok so you guys boleh la tanya best ke tak. Tapi I bukan tengok dari external ni. I tengok dekat cinema la. Haha. Siapa ada movie best-best lagi jom la share.


P/S : Sedang mencari sesiapa yang ada Gossip Girls Season 3 :)

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Brella Mentarii said... REPLY

nakkk ! hehe , kjp lg meletup lappy i :\

hudhud said... REPLY

@Brella Mentarii ok dont tell me you save it on ur lappie all the movies ? mmg meletup lah ! haha

PinQib said... REPLY

pulp fiction tu best.. haha.. kidding



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

Liyanaa. said... REPLY

american pie cerita apa? LOL HAHAHAHAHA

naz said... REPLY

gillaa banyak. tauke cetak rompak kah?

nas said... REPLY

huda...banyak giler movie ko...
ader x movie yang lates..
cm inception,
salt, dan lagi satu, movie yg macam citer avatar tue???
hahhahahahhaah..ak x tengok wayang nih...

hudhud said... REPLY

@PinQib u dh pernah tgk ke? hehe

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. tataw tataw hahaha :P

hudhud said... REPLY

@naz entah dia dapat dari mana. cc la kot hehe :P

hudhud said... REPLY

@nas oh yang tu nanti I bgtaw cmne nak buat. kena donwload one site ni sabar yee hehe

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

woih. pen-download tegar ni. dasat noh.
aku lps tgk mesti delete dr hard disk. semak je. haha.

eh eh. kau salu donlod mane je?

Nadia Helena said... REPLY

nak gi joe!
eh i ade gg season 3 tu.. hee..

Post a Comment

Next Previous Home