Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 3, 2010

Pendapat Baim Wong ( Benci Bilang Cinta ) mengenai Ashraff Sinclair.

Akihirnya, I telah berjaya membuat kan Baim Wong meng-reply twitter I ! Hahaha. Best jugak main twitter dengan artis ni. Cerita gempak sikit boleh bawak masuk blog. Hi hi hi .


Apa ? Tak kenal Baim Wong ? Aduhh, lelaki ter-ganteng Indonesia ni. Setelah Ariel Peterpan ditolak disebab kan skandal seks nya. Haha. Baim Wong ni la hero Benci Bilang Cinta. Sinetron yang setiap hari kat Astro Ria tu. Tapi I tak sure la pukul berapa. Sebab I selalu tengok time ulangan je. Hihihi.


Ok, ni gambar dia.


G A N T E N G !  :P

So before this I ada hantar twitter dekat Baim ni. Apa entah I cakap, lupa pulak. Tapi hampa sebab dia tak reply :'(  Then tadi tiba-tiba I dapat satu idea untuk tanya apa kat Baim. Tu pun lepas I tengok gambar Baim dengan Ashraf Sinclair. Tak silap I diorang ada acting together kan? Dengan Marshanda sekali. Ok, ni apa yang I tanya.

Would u mind to tell ur honest opinion about ashraff sinclair? Then nak tau apa yang Baim reply ? Cekidouttt !


HAHAHA. Living monkey ok. Maybe kat sini maksudnya macam orang yang tersangat hyper ? Or sesiapa boleh explain kat I ? Hehe. Macam funny la pulak kan. Anyway, I happy sebab Baim dah reply twitter I. Yehuuuu !

Ok, dah dah. Kalau Justin Bieber reply ? Oh no, I akan pengsan 5 hari. Haha  :P

P/S : Siapa yang tak ada twitter tu boleh buat sekarang ye. Then follow I sekali. Best !  :D

20 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

fatinmmj said... REPLY

waaaa.....teruja nye...huhuhu

eqacashperlala said... REPLY

i loike Baim Wong. rawr!

edoraemon said... REPLY

lol. lawak lawak.
hahaha
awal awal tuh aku ingtkan dia ckp living monkey tuh nk bgtaw kata ashraf snclar tuh perangai mcm monyet, nakal2. (lg terpesong)

IKRAM said... REPLY

Piwiitt . Nak jugak la :D follow la kalau tak sudi

Ery Farieha said... REPLY

wahhh.
best2
ekekeke

Huda Luna said... REPLY

wahahah u ske eh klu artis reply
nottyyyy nyeeee

hudhud said... REPLY

@fatinmmj hehe i lagi teruja :P

hudhud said... REPLY

@eqacashperlala me too ! meoww. haha :P

hudhud said... REPLY

@edoraemon haha ye la kot ashraff tu cmtu. hyper je haha

hudhud said... REPLY

@IKRAM dah follow dah hehe

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha jealous tk? haha

hudhud said... REPLY

@Huda Luna heheh mesti la. tp zahiril tak pernah reply tweet i :((

sureen chew said... REPLY

dah follow twitter huda. but, I still blurr with twitter . seldom on it :p

mirot. said... REPLY

knape die letak name die baimwing. ahaha. best best ;P jom bertweet :) @miraahmad

cik aiLebiu said... REPLY

pehhh....baim wong kesayangan!!! huhuhuhu...tabik la kt u berani tegur artis dlm twitter..:)

diraja22 said... REPLY

lambat la ping klu 5 pengsan..

PinQib said... REPLY

hahah.. aku ingt apa entah.. gado ke apa..

klik visa ads


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?

suhaida shukor said... REPLY

I baru je follow dia pas baca post u.. but asal nama dia baim wing? and ada jugak yang baim wong. camne nak tau fake xfake?

liyana aziz said... REPLY

sampai hati main twitter dengan boyfie i... don'y mess with me ya?? hahhahahahah

*loue me* said... REPLY

Benci Bilang Cinta tu kul 6.30pm-7.30 (Tue-Fri)
Ulangan dia mmg banyak

I pnh baca twitter Ashraf Sinclair. Dia cakap baimwing tu fake. So i pn xsure sbb ramai yg follow kan.

Post a Comment

Next Previous Home