Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, August 6, 2010

Renoma ? Gone already

Kalau siapa yang selalu baca blog I mesti tahu yang I and Chako share the same cat, Renoma.


Ni I nak bagitahu, dukacita dimaklumkan, yang Renoma dah hilang ! Sobbss. I tak tahu mana dia pergi. Dia tak balik pun seharian. Mak dia je yang balik. Mesti dia kena makan, takpun dia travel mana-mana I pun tak tahu la. I ingat lepas ni kalau kucing Chako dapat baby lagi, I nak jaga betul-betul lah. Hopefully :)



Goodbye baby. Mommy gonna miss you :'(

1 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

PinQib said... REPLY

renoma yang comel. kcing ingt jalan nak balik woo


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Muke toya yang comel



Boys never grow up

Post a Comment

Next Previous Home