Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, August 18, 2010

My new drugs. Gila addict weh !

5 ? E ? K ? Weed ?


No, no. Not that kind of drugs. Drug terbaru ni lagi mengkhayalkan dari drugs kat atas ni. Tapi drugs ni ada energy dia. Habis energy, langsung tak boleh buat kerja. Aduhh parah macam ni. So caranya ? Kena mintak energy dari kawan-kawan la. Tapi belum tentu kawan nak bagi. Kalau tak bagi alamat nya esok la baru layan balik dadah ni.


So, nak tau apa dadah nya?


FRONTIER VILLE !!!


Hahaha gila addict weh main game ni. Siapa yang ada Facebook I, jom la main game ni. I need more neighbours ok ! Huhu. Energy pun I nak jugak. Rajin-rajin la bagi I gifts. Hehehe.




P/S : jangan lupa tau add me as your neighbor ! :D

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

zida said... REPLY

apehal la sume dok ketagih menatang ni. hahaah :)

HFI said... REPLY

babe, kat mna ek u slalu dpt kan layout blogger yg smart2???

eqacashperlala said... REPLY

alah~
kat usm games tak boleh load
benci!

naz said... REPLY

i rasa ramai kot neighbor i cuma i tak pernah buka main. app banyak haha

LiFe KaMi said... REPLY

ingatkan ubat bole buat mamai jer..hehe.. kami main social city best juge tp slow la plak time loading..

HFI said... REPLY

babe, nk tnya lg..i dh deactivate Fb. so ade cra lain x nk pin blog kt gengblogger?if u tau lah..tnya org pkar kt gB pon xjwab..hehe

hudhud said... REPLY

@zidabest tau tak ! :D

hudhud said... REPLY

@HFI weheartit.com :)

hudhud said... REPLY

@eqacashperlala aduhh payah la cmni sume tk blh. btl2 nk suruh org blajar huhu

hudhud said... REPLY

@naz tlg la main demi i hahaha

hudhud said... REPLY

@LiFe KaMi social city dulu i main tp load lembab sgt :P

Post a Comment

Next Previous Home