Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 31, 2010

Paramore live in Malaysia - CONFIRMED !

Yaw guyss. Still remember about my previous entry ? Rumors pasal Paramore nak datang Malaysia. Well tell you what, emang confirm dah Paramore nak datang ! Wehuuuu.

Tapi ticket dia memang sumpah mahal. Kena start saving dari sekarang. Huhu


So the date of this event will be on 19th October , doors open at 7pm and show starts at 8.30 pm. 
Venue : Stadium Putra Bukit Jalil. 

Ni layout seat ;


And this is the price ;



Early bird meaning for those yang beli ticket form 1st September to 15th September.

Tiket boleh didapati secara online dari www.rockthisjoint.com.my , www.ticketpro.com.my & www.airasiaredtix.com from 1st September 2010.

Paramore , wait for me ! :D

P/S : Credit to http://www.pizzzamagazine.com/ and http://www.ticketpro.com.my/ for all the information.

5 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Aina Zamsari said... REPLY

wahwah thanks hud . sebab informed pasal nie . god i minat gila paramore , tapi .. ticket dia mahal gila ohh . hmm .

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

wow. thanks dude! :D

shima said... REPLY

shit!i want the red zone, but think twice, actually not twice! think ber'twice twice' kot.haha.

Azreena si gigi rare said... REPLY

thanks hudd. iloveyou lah mcm i iloveparamore!! haha



is it okay kalau i letak link blog u kat blog i untuk this information?

hudhud said... REPLY

@Azreena si gigi rare eh info ni pun I ambik dari dua blog tu so u better link kan 2 blog tu hehe :)

Post a Comment

Next Previous Home