Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 24, 2010

MIss Universe 2010 - Miss Mexico !

Wowowow tak sangka I sempat tengok Miss Universe tadi kat channel 711 kot. Top 5 semuanya memang cantik and guess what, we got one representative from Asia as Top 5 tau. Miss Philippines.

Tapi I rasa macam boring bila tengok Miss Universe ni sebab kalau dekat Top 5 tu, confirm ada Mexico, takpun Venezuala. Lepas tu mesti ada Australia, kadang-kadang US. Macam dah boleh agak je. Yang penting negara America Latin mesti ada.

So here's the Top 5.

from left : Miss Philippines, Miss Mexico, Miss Ukraine, Miss Jamaica and Miss Australia.

Memang patut la Miss Mexico ni menang sebab dia sangat cantik and jawapan yang dia bagi kat judges pun very brilliant. And I rasa memang dia paling cantik antara Top 5 tu. 

Ok lah, nama Miss Universe 2010 ni adalah Jimena Navarrete and she's only 22 !


Ok, ok , nak tengok Miss Malaysia? Boleh tahan cantik jugak la. Hehe. Nadine Ann Thomas


Sekarang ni, jarang nama Malaysia tersenarai kan ? Kalau dulu ada je. Ke sebab tak ada Melayu ? Yela , Melayu @ Islam kan diharam menyertai pertandingan Miss Universe ni. Tapi kalau ikut kan, kalau Malay dapat masuk mesti ada chance pergi at least Top 25. Sebab ? Indian and Chinese muka dia dah terlalu familiar. Ada Miss India, Miss China, Korea, Japan. That's why jarang dapat Top 5. Sebab dah ramai sangat muka macam tu, tak ada uniqueness. Betul tak ? I rasa la :)

Hehe anyway congrats to Miss Mexico !

P/S : credit pictures from Yahoo TV.

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Syira ITIK KEJ♥M said... REPLY

haah. cube kalau kasi gadis melayu cantik2 macam juma ke, tiz ke, komfem boley menang punyelah. melayu cantik ape?

hudhud said... REPLY

@Syira ITIK KEJ♥M tu la. kena buang segmen baju mandi tu haha

Shila Adnan said... REPLY

Mexicoo memang semua cantik kot . Tengok Mexico guy kat World Cup, semua hot semacam ;p

Post a Comment

Next Previous Home