Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, August 12, 2010

The reason why Hollywood singers can sold million copies of their album.

Hey peeps. Now I wanna share something. As I mentioned above on my title, you guys mesti dah boleh predict what I'm going to talk about right.


Ok, I saw this video last week. Chako yang tunjuk kan. Seems dia peminat Eminem and also hip hopers (konon) kan. So, can't blame him if he searched this on Youtube. Haha. Watch this. You'll be impressed.



Apa yang perlu di impressed? Hello, this is freestyle rap ok. Orang bagi music, kau rap la sendiri. Spontan. Ada artis Malaysia boleh buat macam ni? Cewah statement. Ada la kot but just a few aite. But honestly, this is so cool, super cool ! SWAG !


And and Justin Bieber hero idaman seisi keluarga pun ada ok. Tapi dia kureng sikit la sebab dia, dia poyo la. Haha. Lagu dia sikit-sikit pasal hot girls. There's rumors out there that saying Justin Bieber ni just layan peminat dia yang hot sahaja dekat Twitter. And guess what, I realized the same thing ! I follow JB dekat Twitter dia and I pun rasa macam tu. Hot girls dekat Twitter, dia layan punya :P


Apa-apa pun cekidout video dia.




So, ada berani ke korang buat macam ni ? Kalau I, entah apa la I merepek. Tapi just nak bagitau satu lagi my hidden talents, I can rappin' very well. Tak percaya? Try me. Haha overacting Huda ! :P


And reason dia ? I rasa Hollywood singers the best sebab they know what they do. Mereka bukan jadi penyanyi setakat nak menyanyi je. Diorang pandai pilih lagu, pilih lyrics, pilih melody. Even yang masuk American Idol, they have to know what's the best key and melody that can suits them. Yang kita ni, not music pun tak tahu apa lagi nak buat gubahan lagu.


So, improve our entertainment industry guys ! Kalau ada yang berangan nak jadi artis, make sure you guys did it coz you're really passionate about it ! Bukan sekadar nak famous je.


Till then,xoxo.

11 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

euwww
tak suka JB
wuwuwuwu~

ken said... REPLY

bieber sangat famous now! =)

Hapiz Rahman said... REPLY

pendek kata.. proffesional.. :)

sureen chew said... REPLY

wow,good point of yours babe! :) 100% agree!

Whoda said... REPLY

in short, dorang gune bakat dan kebijaksanaan sebaeknye..ade bakat tinggi melambung kalau xbijak gune ape dehal plak kan...hee~

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha hehe coz wht?

hudhud said... REPLY

@ken yeah coz hes cute ! :D

hudhud said... REPLY

@Hapiz Rahman yup true indeed :)

hudhud said... REPLY

@sureen chew hehe thanks :)

hudhud said... REPLY

@Whoda betul tu. kita malas berfikir :)

Kimie Hashim said... REPLY

taht true..taun depan i nak try af hud, i nak ubah industri muzik msia yg cam suram ni..thanks for the info hud..

Post a Comment

Next Previous Home