Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 24, 2010

To : Those yang nak request tutorial from me.

So much to do, so little time.

For those yang request untuk I buat tutorial tu, harap bersabar sikit sebab I busy dengan benda-benda alah ni, this week.

1. Business law mid term exam
2. Perjumpaan student final year tajaan JPA.
3. Tutorial questions yang banyak nak mati tu.
4. Kemas bilik I, especially almari yang macam nak runtuh tu
5. Basuh baju yang bertimbun.
6. Uruskan Chako dan anak-anak. Ok, ini tipu. Haha

Nak buat tutorial ni panjang lebar sebab I bukan jenis copy and paste ayat satu-satu. Lagi-lagi kalau tutorial yang melibatkan print screen Photoshop. Kena tunjuk step one by one tu. Huhu.

So, siapa yang nak request tutorial, I suggest you all request kat Formspring I. For those yang tak ada forsmpring, send je as anonymous tapi lagu bagus kalau you all letak nama and url blog sekali. Senang I nak jenguk blog you guys :)

Ada banyak lagi tutorial I nak buat. Lepas tu nak record I nyanyi lagi. Wow busy nya ! Cehh mengada haha.

P/S : Siapa nak beli mercun, area KL eh, inform me. I serious ni bukan main-main. Bagitau je mercun apa. Semua stock I ada. Ok :)

4 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

owh, bleh x jadi stokis mercun area s.alam.. sin market ok gak!! hehe..

naz said... REPLY

i nak tanya u. nanti i terjah fb u haha

tqa.awesome said... REPLY

oouhh.
yeah2,
smue busy ek skrg.
okaay~!!
^_^

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

woah. busy woman huh? hehe. all the best lah! chayok!

mercun? like serious?! nak nak ;) tp kat putrajaya ni tak bole letup kan any kind of mercun. karang kne hambat dgn polis =.="

Post a Comment

Next Previous Home