Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, August 18, 2010

Day 04 - A habit that you wish you didn't have

Hello people. Ok, I'll continue with my 30 Days of Challenge


Habit that I wish I didn't have. Biting nails? No. Mulut ternganga bila orang tengah cakap? Hell no. Haha. Actually I ada dua habit yang memang I nak hapuskan dari diri I ni.


Pertama, habit goyang kaki bila panic.


Haha you guys tau tak habit ni? Lelaki je selalu kan macam ni. Goyang kaki time duduk tu? Haaa tapi habit I ni bukan la selalu sangat pun. Cuma bila risau, panic, nak cepat, mula la habit ni datang. Sampai Chako pun dah terperasan habit I ni. Haha. Nak cakap I drummer, takdela sampai camtu hehe. Tapi my dad memang cukup marah bila I buat macam ni. Dia cakap I perempuan, tak elok macam tu. Tapi tu la. susah betul nak buang habit tu? Even try nak tidur pun tak boleh. LOL


Kedua, so-called materialistic. LOL


Pantang ada duit sikit, mesti shopping. Paling kurang pun makan KFC la. Entah la kenapa. Susah nak buang habit ni. And masalah utama I, I lebih ke arah branded stuff. Teruk kan? I tahu. Ok let say macam ni la kan, I jumpa baju Topshop that cost me RM 200 per piece. And that top exactly the same like one piece that I found at Times Square that just cost me for about RM 50. But mesti I beli Topshop jugak.


God, please help me. I memang nak buang sangat habit ni tapi I tak tahu macam mana. Sometimes I rasa macam more confident bila pakai branded stuff and attires. Teruk kan perangai ? I know, I tengah try nak kikis habit I ni. And this year I berjaya jugak la shopping baju yang semuanya below RM 100. -.-


My mom pernah sekali sound I sebab I peli flip flop Roxy yang harga RM 79.90. Dia cakap benda tu letak kat kaki, bukan orang tau pun Roxy ke apa. Plus, Roxy pun banyak yang fake sekarang. Disebab kan banyak yang fake la, I tukar ke flip flop Reef pulak. LOL. But then, flip flop je kot? Perlu ke mahal-mahal ? TAK PERLU OKAY !


I memang serious kena tukar habit I num 2 ni. IMMEDIATELY !

T____T


Well, what about you guys? :)

14 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Bazilah Hashim said... REPLY

second habit tu same!jeles bila tengok orang pakai seluar baju rm10 still nampak stail. tapi kalau diri sendiri pakai rasa macam selekeh sangat.

LINA JALIL said... REPLY

slese kot pakai branded..klau bli murah de je yg tak kena..bukan nk blagak..kyataan.. :)

Ridhuan said... REPLY

i don't know why tp mmg rmai laki goyang kaki.. smtime tu tepikir lak "nape aku goyang kaki nih?? nerves ke?"

Legasi Piston Pecah said... REPLY

bila panic tak goyang kaki..suka ketip kuku..

edaolala said... REPLY

i pun materialistic hahahah :D gengg ! :D

sueRAFE said... REPLY

yeah , second habit is mine too

Shahira said... REPLY

errr sy la yg first habit tu. slalu goyang kaki bila tgk soalan exam ==

hudhud said... REPLY

@Bazilah Hashim tu ah tau tkpe. i tgk org pki bundle rm 5 je lawa gila. i pakai rasa cm hodoh T___T

hudhud said... REPLY

@LINA JALIL hmm betul tu. maybe i tk biasa kot?

hudhud said... REPLY

@Ridhuan haha tu la dia. i pun xfaham la :P

hudhud said... REPLY

@Legasi Piston Pecah weh u lg pelik !! haha

hudhud said... REPLY

@edaolala ngahahah sep ! :P

hudhud said... REPLY

@sueRAFE ramai yg second habit kann

hudhud said... REPLY

@Shahira hahahaha nervous la tu :D

Post a Comment

Next Previous Home