Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, August 20, 2010

Day 05 - A picture of somewhere you’ve been to

Betul-betul dah zero idea nak update apa so I just go on with the 30 Days of Challenge. Hari ni dia suruh tayang gambar I kat tempat yang I pernah pergi.


Well I ni tak ada la kaya sampai nak holiday kat overseas kan. Then my parents pun bukan jenis orang bercuti. Maybe sebab nak fikir hotel, transport, minyak lagi, so they rather stay home dari bercuti. Tak boleh blah kan? Kalau nak tahu, dah berapa tahun I tak pergi bercuti. Nuff tak nak bawak I pergi bercuti ke? T____T


Ok, over.


So, here it goes;




Ok, ni gambar time I pergi holiday dengan ex boyfriend I dekat Genting. tak boleh blah kan letak gambar yang di snap sendiri oleh ex bf? Eww eww. Sebab takde gambar la I letak gambar ni. Ye la, dah berkurun tak pergi holiday kan. Kalau tak, takde makna nya ! Geli ok.

Hopefully, this year jadi la I holiday dengan Chako. Kat mana? Tak tahu lagi. Pulau maybe. Tengok budget la. Kalau takde budget sangat maybe holiday kat KLCC je la. Hahaha. Nak join ? :)

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sueRAFE said... REPLY

chako , bwk lah huda pergi holiday .
ahakz . ey i serius :)

Nadia Yusoff said... REPLY

hahahaa..klu kt klcc 2 bknnye holiday nmanya dear..hahaha...sengal la ko...g klcc ajk aku ek.. :P

milimilo said... REPLY

teringin nk pegi holiday dkt bandung.huhu.tiba2. ;D

eka said... REPLY

ouh , pulau ?
so sweet laa . klcc ? not bad kan ?
HAHA . !

hudhud said... REPLY

@sueRAFE haa dgr tu chako haha :P

hudhud said... REPLY

@Nadia Yusoff hahah okay okay :P

hudhud said... REPLY

@milimilo sama la ! tp budget bsr tuuu

hudhud said... REPLY

@eka tu la pulau mcm best, tp kena tgu kwn2 yg lain ada duit gak huhu

Post a Comment

Next Previous Home