Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, August 1, 2010

Kenapa merah? You sakit ke?

Merah. I love red. Maybe that's the reason why I'm red.


eh, eh I'm red ? Apa tu ? Bukan redmummy ye adik-adik. Hehe.


Ok macam ni kisah nya. I ni memang dah semula jadi reddish. Pipi merah, mata pun merah. mata merah ikut my dad. Pipi merah ikut my mom. Tapi sorry la kat sini I tak boleh nak tayang muka parents I. Secret ok. Parents I ni detective. Hahaha ok ini tipu  :P


Then ada la masa I Form 3, my English teacher tanya kat I, "Why mata you merah? Dari tadi dah I tengok. You sakit ke?" . Then tak sempat I nak jawab, kawan yang duduk sebelah I, Farahin kot nama dia, dia cakap kat teacher tu yang I memang macam ni. Haha I ni kan pemalu sikit time Form 3 dulu. Memang malu la bila satu class pandang I. Dah la I dapat seat yang hampeh. Belakang lelaki, kanan I satu row lelaki. Peghhh memang merah habis la muka I. haha.


Sejak dari tu, I suruh my dad pergi check mata I. Then chinese kat kedai spect tu suruh I pakai spec. Dia kata I silau lebih kot. So I pakai la spec. Tell you what, I rasa macam I lagi ramai peminat ah bila pakai spec. HAHAHAHA. Perasan kan? lantak lah  :P


Then hari tu, I try la spec tipu-tipu kat BB. Chako cakap muka I macam Jepun. Hehe. Then tiba-tiba I rasa macam nak beli spec tu. Ala, buat bergaya je. Haha. Over ke tak? Takpe, disebab kan nak tayang kat blog, nanti I beli. Haruss. Haha.



see? pipi merah -.-


mata pun merah -.-

Well, ada sesiapa yang ada penyakit merah macam I ? Jom buat red community? HAHA

P/S : Pelik macam mana boleh reddish padahal dulu time baby ada penyakit kuning. LOL  :P

7 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

aiiii!
same la.uhuhuh

I n n z said... REPLY

sbb u putih kot ;D
tak pun lebih darah merah,
oke. tipu. auta jeh ;D

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha haha lets join the club :P

0sh!Nz d' sen0r!ta said... REPLY

merah kan sexy!! ouuccchhhh.. hahaha.

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

aku muka wajib merah kalau tgh gelak, tahan malu dan tahan pedas! haha :DD tapi mata tak perasan merah time bila sbb tak penah org tegur ;Pp

hajarul falenna said... REPLY

hahha..kulit ko nipis ek?weyh, share r kt aku..aku pon nak ppi ori merah..xyah susah2 beli blusher..haha

PinQib said... REPLY

hahah.. blush slalu noh


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?

Post a Comment

Next Previous Home