Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, August 11, 2010

Rezeki bulan Ramadhan - Nuffnang

Ni la nama nya rezeki datang bergolek. Ewahh. Takde la golek sangat kan kalau setakat ciput je yang I berjaya kumpul. Haha


Agak terkejut sebab bila I bukak account Nuff I , ada 3 buffered earnings yang Nuff bagi kat I. Alhamdulillah and thanks Nuff. Tapi ni ada kemusykilan ni, yang I dapat ni semua iklan dekat skyscraper or sidebar. Bayangkan la 9 BE tengah running. Tak berebut? Susah la nak kumpul earning macam ni. Huhu


Tapi takpelah. Jangan la macam bagi betis nak paha pulak kan. lain la kalau peha sama besar dengan betis. Haha. Hopefully by end of this month, dapat la I cashout. Dalam bulan 10 cek Nuff sampai. Lepas jugak la nak bayar duit Digi broadband. Haha


And by the way, kalau you all nak tahu, Celcom Broadband which is Vodafone, semua unlock version yah. You guys boleh masuk dengan apa sahaja sim card to connect to internet. The problem is, vodafone ada software yang tak benarkan korang connect internet dengan sim card lain. So, pandai-pandai la cari software yang boleh connect kan you guys dengan internet, even with other sim using Vodafone. Ada, jangan cakap tak ada ! :)


So, itu je la I nak membebel. Tengah plan nak beli baju raya color apa ni. Sama dengan Encik Boyfriend. Hehe :)



tahun lepas color merah. tahun ni? wuuu

P/S : Hopefully raya tahun ni meriah :)

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyana Lunia. said... REPLY

pheww apa kata u belanja i, HAHA lagi mantap nanti taww ;p

naz said... REPLY

i tahun ni baru nak test merah :)

suzzsuzie said... REPLY

berebut pun takpe asal masyuk.....thumbs up to you girl...

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. hehe kalau ada lebih i belanja la :)

hudhud said... REPLY

@naz hehe beli je merah. lawa kot :)

hudhud said... REPLY

@suzzsuzie takdela masyuk mana pun but anyway thanks :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said... REPLY

eh baju tu same kaler ngan kerusi. seragam eh?

cik panadol said... REPLY

tiap2 tahun aku ade sehelai baju merah!haha

lassiegewdix said... REPLY

wah !
9 BE tengah running . wah :)

merah ? mybe lassie tahun ni kaler merah .
huhu

hudhud said... REPLY

@0sh!Nz d' sen0r!ta kebetulan la ! hehe

hudhud said... REPLY

@cik panadol baju merah cantik kan :)

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix now dah 8 hehe. merah cantik. tiap2 thn harus ada hehe

Post a Comment

Next Previous Home