Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, August 4, 2010

Benci blog I ? Walaupun sumbangsih tatap mak laku ! Haha

I tahu mesti ada orang yang benci blog I betul tak? Haha. 

Ok lah, first of all I nak cakap, kalau benci buat apa baca? Sebab nak gelak kan and boleh kutuk dengan teman-teman ? Kutuk lah, I tak kisah. I buat blog sebab nak share macam-macam benda dengan readers. I buat benda baik. Tapi korang kutuk-kutuk benda jahat. So, erm, fikir sendiri lah ye :)

Apa yang I tulis dalam blog I ni, apa yang I minat, I suka, yang I lalui hari-hari. Tu je. Dari sesetengah orang, buat blog sebab nak maki orang tu, orang ni. Kat status Facebook nak maki jugak. Tak cukup ke? Sedar la, tak semua orang perfect.

Ala, kalau I cakap macam ni pun bukan u kisah kan? Nak dekat puasa ni so I malas lah nak bergaduh-gaduh dengan orang. Chill sudah. We're not in high school anymore, bak kata Liyana Jasmay. Haha.

You tak suka blog I, ada berpuluh lagi yang suka dengan blog ni. So you're not important at all. Alamak, kelakar kan statement ni? Gelak la ! Hahaha ok Huda dah gila :P

So, tu je la kot. Renung-renungkan, dan selamat beramal. LOL

P/S : Terfikir nak buat domain and tukar hosting. Hmmm.


30 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

cik aiLebiu said... REPLY

chill...kita xleh buat sume org suka kita..so juz let them be...:)

Liyanaa. said... REPLY

i tak sukaaaaaaaaaaaaaaaa u, tp i sukaa nak kacau u psl chako ;p sbb nama dia macam cakoiii :P

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu tu la betul u cakap tu. :) biarlah dia kan.

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. hah au mmg ! i report kat bf youuuu ! :P

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

utk quote tu, aku setuju! haa, aritu aku dpt tau dr sorg blogger psl domain murah. nk tuka domain kene bayar ke? hmph.

adah sham said... REPLY

omg ! i love the words. even thou they're simple kan. hehe.

adib yahya said... REPLY

haha... blog ni umpama sebidang tanah..
suka hati tuan tanah la nak buat ape pun..
buat rumah, bercucuk tanam or buat fun fair ke... hihi..
buat tidak tahu je

suzzsuzie said... REPLY

be what u r...tak boleh nak puaskan hati orang, kita puaskanlah hati sendiri...betul tak

tiafazunia said... REPLY

lex2 cool suda,
i baru bru neh pon da tekene,
mcm kelakar je,
igt kt dunia luar je gado2,
kt cni pon ade! *sigh*

hudhud said... REPLY

@♥ Roshazzy Shag ♥ a ah kena bayar kalau nk tukar domain. :)

hudhud said... REPLY

@adah sham hehe thanks :) meaningful tu ayat tu :P

hudhud said... REPLY

@adib yahya waduhh bernas sungguh ayat kamu :D

hudhud said... REPLY

@suzzsuzie yup, be what i am. biar lah org tu, dia ada masalah kot hihi

PinQib said... REPLY

wooo.. ada haters,, let them be..


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?


I’m no good in having relationship


30 days searching for love

PinQib said... REPLY

haters is good ok


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Sapa nak elaun?


I’m no good in having relationship


30 days searching for love

lassiegewdix said... REPLY

haters ?
i love them !
HAHAHA .
tayah lyn org de pnyakit hati gitu .

suhaida shukor said... REPLY

Lantak je la orang suka ke tak... yang dia serabut sangat apsal... page u kot... tak suka orang gelabah kutuk2 blog orang...

Rara said... REPLY

SIAPA TAK SUKA BLOG NI? I KENTUT KARANG DEKAT MUKA DIA? Hehehe. Nanti dah pakai hosting, confirm senang je nak detect dia :P

liyana aziz said... REPLY

x suka!! x suka kalau ada yg x suka hud hud.. <--- ayat nak bodek..wakakakakkaka

hentakbelipat said... REPLY

pehhh sangat setuju lah!!

Aina Zamsari said... REPLY

pegi mampos diaorang la kan klau diaorang tak suka blog you . i suka kot bace blog you :) menarik .

hudhud said... REPLY

@PinQib haha haters is good? LOL

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix mmg tak layan dah pun. malas. haha

hudhud said... REPLY

@suhaida shukor betul tu. page i kan suka hati i la :D

hudhud said... REPLY

@Rarahaha kentut u power ke? :P

hudhud said... REPLY

@liyana aziz haha u nk i belanja apa? :P

hudhud said... REPLY

@hentakbelipat apa yg awak setuju tu? haha

hudhud said... REPLY

@Aina Zamsari hehe thank you :)

edaolala said... REPLY

chill beb ! stalker phd memang camtuh. huhu

Kimie Hashim said... REPLY

buat apa nak buat domain..takyah de..buang masa..

Post a Comment

Next Previous Home