Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 17, 2010

My 17th Buffered Earnings !

Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan.


Itu je la yang mampu I cakap masa check account Nuffnang pagi tadi. Baik hati sungguh Nuff dengan I. Pelik jugak I kenapa selalu dapat buffered earnings sebab Ery selalu complaint kat I yang dia tak dapat pun. Padahal I pun tahu traffic dia tinggi. 


Betul kata pepatah, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu? Hehe. Mana tau Ery terus dapat advertorial ke hihi :P


So, BE kali ni datang nya dari lelong.my. I baru je usha website dia tadi and baru I tau yang diorang ada buat promotion sempena raya ni. 


Bayangkan dengan setiap pembelian bernila RM 50 dan ke atas, anda berpeluang memenangi hadiah gempak ! First place, LG 42" LCD TV. Second place, ASUS EeePC. Third place, HTC Wildfire. Dan dua hadiah istimewa, Apple Ipod Touch 8GB and Sony Cybershot W380.


So, apa lagi? Pergi la membeli belah kat lelong.my bagi sesiapa yang rasa tengah masyuk tu hehe.


For more info click HERE.

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

lassiegewdix said... REPLY

congrats syg :)

Ery Farieha said... REPLY

nak ngadu lagi

tak dapat pon

huwaaa

ngeh3. xpe2. i relax je. xdela emosi pon.
hhaha thanx link i. ngeh3~

Amirrah Zawani said... REPLY

wahhh banyaknyaa...
tahniah2.. :)
rezeki d bulan ramadhan..

Post a Comment

Next Previous Home