Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, August 15, 2010

Jabatan Agama Islam, tolong ambil tindakan terhadap Salleh !

Ya Allah, terkejut I masa baca blog Ejum pasal Salleh Gregor Samsa ni. Well, I tak ada la baik sangat kan, free hair jugak.. Tapi sumpah I cakap, tak pernah lagi I tak percaya Tuhan dan agama sendiri. Tapi si Salleh ni, dah melampau sangat ! Tak tahu la kalau dia sengaja nak mencetuskan kontroversi atau apa, tapi memang melampau setiap ayat yang dia keluarkan. I'm wondering, where's his parents ? Oh, nak tau si Salleh ni cakap apa?


click for larger

Teruk betul si Salleh ni. Siapa-siapa kawan kepada Salleh ni, tolong la dia betul kan akidah dia balik. Haihh. Sampai macam ni jadi nya. Siap nak buat kitab sendiri lagi tu. Apa nak jadi dengan budak ni la.

I'm not sure if this kind of people boleh berubah dengan kaunseling sahaja. Sebab I rasa dia ni jenis stubborn and rebel. The best thing is that, kena ada something jadi pada dia, yang buat dia sedar, siapa Tuhan dia. Yang buat dia percaya yang layak disembah hanya Allah.

Walaupun banyak masalah yang menimpa diri I, hopefully I dijauhkan la dari sifat begini. Amin. 

39 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

cik aiLebiu said... REPLY

dia tu muslim ke? tergamaknya cakap macam tu...huhu...

fatin hanani said... REPLY

Haishh..klu x mo posa 2 dah la..xpyh maki2 gila btoi kan...xpasai ja dpt dosa dok maki laki ni haishh

Amirrah Zawani said... REPLY

buruk betul perangai..
ada ka patut...

tqa.awesome said... REPLY

ha'ah. ni kalo nasihat confirm x jadi.
orang2 cmni kne tggu something jadi kat dia, baru leh sedar.

eka said... REPLY

memang muslim kan kan ? terox sanad , nk buat group anti-islam lagi uhh .. aku doakan dia selamat meninggal . HAHA !

ahmadnaziF said... REPLY

panasnye aku...

cik panadol said... REPLY

ape punye budak la...ni mmg betol2 mghina Islam ni....kasi rejam je sama dia!!

hannamaruku said... REPLY

angah die.

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu yah he's a muslim

hudhud said... REPLY

@fatin hanani tu la psl. dia blh heboh kt fb pulak haihh

hudhud said... REPLY

@Amirrah Zawani tu la. tk patut dia ckp cmni

hudhud said... REPLY

@tqa.awesome yup true indeed.

hudhud said... REPLY

@eka eh tak baik cmtu. hehe. doakan dia diberi hidayah dn petunjuk :)

hudhud said... REPLY

@ahmadnaziF sabar2 hehe

hudhud said... REPLY

@cik panadol bg dia chance utk berubah dulu. insyaAllah boleh :)

Anonymous said... REPLY

nauzubillahi min zalik.
salleh ni xpenah trpk ke sape pencipta segala alam semesta?
btul2 lari dari akidah & pegangan agama islam.
minta Allah beri dia ssuatu yg mnyedarkn sblum trtutupnya pintu taubat hngga mndpt siksaan yg pdih.nauzubillah minta djauhkan brsme2 kte.
amin :)

-fira

eqacashperlala said... REPLY

speechless

berdoa lah dia tersedar dan bertaubat

sayasuwwit said... REPLY

sape budak ni? bape umur dia? adooiii

Ajlaa Dzukarnain said... REPLY

OMG!
gila kee bdaq nie.
ada kee hina gama sndiri.
duhhh..

shima said... REPLY

haish macam macam lar skg nie.sedih je ngan owg cmni.:(

humaira said... REPLY

ade jgk manusia cam nih...
ish2!!

Merrinette said... REPLY

hmmn, he will get his own payback
so, ignore him and enjoy ur puasa where raya awaits! :D

atiqah said... REPLY

terkejut gila tiqa kak.. sampai macam tu sekali!! nauzubillah... semoga dia mendapat hidayah dan balik ke pangkal jalan.... mintak izin nk reblog.. nk bagi peringatan pada org lain......

Mya said... REPLY

isyh-isyh, tak hormat lgsg..

Kimie Hashim said... REPLY

act, those people is fucking pig..dah lah hina puasa, tak mengaku islam pulak uh..pergi mampus la kau binawe setan.. (sory hud-hud) terlampau geram !

Aina Zamsari said... REPLY

dia tu kafir ke islam? tak nak puasa tu dh la , kecoh teramat , smpai nak hell bullshit . apa benda la . macam tak matang je . mesti tak rapat dengan tuhan . cam tu la akibat dia , akidah kurang . pegi belajar la salleh . nauzubillah .

Anonymous said... REPLY

kimie hashim: sorry fr intruding. bulan puasa tk baik maki org. yess, we all feel angry and pissed with his words, indeed. btw, bulan-bulan puasa ni jom tgk youtube. sblm tu tebalkan iman dulu, watch this : the arrivals part 1-50 i supposed. there's many episodes. and i bet you'll be crying. he. again sorry for disturbing :)

hudhud said... REPLY

@Anonymous fira : sama2 la kita berdoa :)

hudhud said... REPLY

@eqacashperlala doakan dia dan utk diri kita jgk ok :)

hudhud said... REPLY

@Ajlaa Dzukarnain tkd org bimbing dia mungkin?

hudhud said... REPLY

@shima I pun sedih. mcm case lina joy, lagi sedih I baca

hudhud said... REPLY

@humaira huhu somebody kena bimbing dia

hudhud said... REPLY

@Merrinette yah it's him between God after all :) thx btw :D

hudhud said... REPLY

@atiqah sama2 la kita doakan utk dia tqa

hudhud said... REPLY

@Mya dia post kt fb tu mslhnya

hudhud said... REPLY

@Kimie Hashim hehe sabar you :)

hudhud said... REPLY

@Aina Zamsari dia ada kecelaruan minda kot. maybe tkd org bimbing. kita kena faham dulu mslh dia

hudhud said... REPLY

@Anonymous nah its okay. u free to cmnt. :)

Anonymous said... REPLY

WTF! Pissed off with this kid. Aku yg mixed nie pun tak mungkin akan permainkan agama aku sendiri. Konon free thinker, hidup pun harap duit mak bapak...

Bagus, ada target baru dalam FB utk aku pijak...

Post a Comment

Next Previous Home