Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, August 6, 2010

Header & template baru !

Ok guys,as you all can see, I dah tukar header and template blog. Lagi hodoh kan? I know, hahaha. Tapi memang paling pening part header tu la. I ada buat few headers but lastly I choose this one, I mean my current header :)


Kat bawah ni ada gambar beberapa header blog yang I dah buat. Biasa-biasa je pun. Kalau ada yang nak kutuk, kutuk lah. Hahaha


1st. I dapat tahu ramai yang suka yang ni. Haha

2nd.

3rd.

Finally I choose header I sekarang ni. You guys suka yang mana? :)

21 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Chybee said... REPLY

nak suka yang dulu boleh tak? :D
kenapa tukar?

Rara said... REPLY

i suka yang before ni, yang gambar u dengan cakoi :p hehehehehehe jangan marah tau bbe, i bergurau saja

PinQib said... REPLY

no 2


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Boys never grow up


I’m no good in having relationship


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Boys never grow up


I’m no good in having relationship

Ery Farieha said... REPLY

yang lelaki masuk blog ni x kelip mate tengok
sbb kalo dah kelip jd dosa
hahaha

lawak2~

hudhud said... REPLY

@Chybee saja alih angin. hehe. ok la nti i buat yg mcm dulu balik ye. tp header je la :P

hudhud said... REPLY

@Rara hehehe tak marah la :P i nak buat yg tu tp tgu i bosan dgn yg ni dulu :P

hudhud said... REPLY

@PinQib haha thx ! :P

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha eh? macam tu ke babe? haha

Nadia Helena said... REPLY

suka no 3..

Cheno said... REPLY

suka yang lama.
tapi ni pon okey :)
btw,lets exchange link!

hudhud said... REPLY

@Nadia Helena tp yg tu nampak tak kemas actly

hudhud said... REPLY

@Cheno i nak buat yg lama tu. lps dh bosan dgn ni hehe ok :)

encHIx laNDax said... REPLY

yang lama lagi style~~hehe

naz said... REPLY

2ndddd! tapi agak kossong sedikit lah

lassiegewdix said... REPLY

yang 2nd !
auw auw .

diraja22 said... REPLY

no 3. ok gak.. nampak kreatif..

hudhud said... REPLY

@encHIx laNDax nti dh smpi masa i tukar ke yg lama eh :P

hudhud said... REPLY

@naz dats y la. hehe. i mana reti design2 ni :)

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix hehe tp kosong sgt la b.

hudhud said... REPLY

@diraja22 yeah tapi font dia buat nampak tak kemas. huhu

sueRAFE said... REPLY

i suker yg u tgh guner , btw nice new look , i loikeee this <3

Post a Comment

Next Previous Home