Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, August 15, 2010

Dah semua orang nak jadi macam Sinta & Jojo Keong Racun

Tak kenal siapa Sinta and Jojo Keong ? Ish rugi-rugi. Lagi-lagi kalau korang lelaki. Haha. Dua awek hot ni dah famous dah kat Indonesia kata nya. Video kat Youtube pun dah cecah 3 millions view. Setakat nyanyi buat mulut je pun. WTF ? Internet makin nonsense sekarang. Haha. Maybe sebab diorang ni hot kot ? Haa tengok ni ;




Sebab dah terpengaruh dengan video ni agak nya, kawan I pun ada buat video satu macam ni. Haha funny kot sebab diorang lelaki ! Memang tak sangka I. Ni video nya, layan lah eh :P




Yang kiri tu kawan I. Nama dia Raziken gila. Hahaha. Nak facebook dia? Click SINI ! Saja I nak bagi kawan-kawan famous. Bila lagi. Kang kalau famous kawan I jugak, haha. 


Ok lah, tiba-tiba terasa nak buat video macam ni jugak. Dengan Chako, amacam? HAHAHA

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

fiD said... REPLY

wah, tunjuk bakat nampaknya, heee

tak lama lagi terkenal lah member tue...

jemputan kepada semua blogger:
kontest contact lens raya!

edaolala said... REPLY

dorang memang cute kot u ! huhu. i suka gilaa tengok dorang dua. opss les pulak rasaa hahah :D kawan u cute :p

taz said... REPLY

i pun pelik tgk video tu. biasa je kot. rasanya ada lagi banyak yang berkali ganda lagi best and berbakat kat youtube tu. dorg miming je kot. siap pihak universiti dorg bangga gila dgn dorg. aish. pelik pelik.

naz said... REPLY

hahaha apa lagi huddd kasi gegar sikittt

Encik Psychopath said... REPLY

jojo keong ?

bukan keong racun tu nama lagu tu ke.

hudhud said... REPLY

@fiD hehe ye la tu. siap i promote kt blog lg :P

hudhud said... REPLY

@edaolala haha dorg ok la tkde la cute sgt. kawan i cute? ewahh haha

hudhud said... REPLY

@taz pihak universiti bangga ngn dorg? agak2 kalau I buat cmni UM bangga tk ngn I? ahah

hudhud said... REPLY

@naz apa gegar2 ni haha

hudhud said... REPLY

@Encik Psychopath a ah I nak type jojo keong racun. silap pulak hehe

lily lotus said... REPLY

haha..mereka adalah cute..kompem leh lawan the 3M views tu

encHIx laNDax said... REPLY

hahah~~macam sengal je pompan indon tu..huhu~~itu pun mau bangga ke??hampeh

Post a Comment

Next Previous Home