Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, August 21, 2010

Jangan la perempuan sekarang semua macam ni.

I found this at Brella's facebook. Sumpah perempuan ni mulut dia sangat rude. I harap Tuhan bagi petunjuk pada perempuan ni yang money is not everything in this world.




 

 

 

 

 


And untuk lelaki yang kena ni, I felt sorry for you. Lupakan je la perempuan yang tak sanggup susah dan senang bersama you. Ingat lah, bersusah-susah dahulu, bersenang-senang kemudian. 

Lastly, peringatan kepada kita, perempuan ni. Jangan la nilai seorang lelaki tu dari segi kekayaan dia. Duit tak boleh beli segalanya. Hopefully perempuan dalam video ni sedar satu hari yang mana terbaik untuk dia.


P/S : I lagi salute kalau perempuan tu pakai branded stuff dari duit dia sendiri bukan duit laki dia.

31 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

amoi said... REPLY

actually semua perempuan pun akan carik seorang lelaki yang ada kewangan stabil untuk sara dia seumur hidup., lelaki yang cukup matang, dan ada masa depan yang cerah.

u want that kind of guy too right?

;D

eqacashperlala said... REPLY

perempuan bajet bagus
such a bitch

naz said... REPLY

zaman sekarang mana ada orang boleh percaya

hudhud said... REPLY

@amoiyah every single woman wants tt. but cara dia cakap tu mcm rude sgt, tu je la. maybe dia geram kot hehe

hudhud said... REPLY

@eqacashperlala haha jgn ckp cmtu. dia sengsara kot hidup tkde duit haha

Tiya said... REPLY

@hudhud

hud2, dia bukan geram. dia dah malu, sbb tu dia ckp ikut sedap jer...

atiqah said... REPLY

kurang ajar mulut die.. mcm la kalu da kawin ngn orang kaya tu boleh conform bahagia.... ta payah la ckp sampai mcm tu sekali!

*loue me* said... REPLY

omaigod!rasa nak lempang je minah tu.so rude.kalau dah tau dr awal yg bro tu xmampu nk tanggung hidup dia di masa hdpn, xperlula bg harapan.siap dh tunang dh pn.but believe in karma. what u gv u get back :)

Ery Farieha said... REPLY

errr
x tengok lagi
heheheh :P

Anonymous said... REPLY

wkakakkaka...WTF puye org..

zida said... REPLY

mak aih tak boleh belahhhh. agak kurang ajar la di situ. kot ye pun nak yang kaya, elok2 sudahhh. huuhuhu

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

fuhh!! gile blagak nak mampos!! kalo kapel ke xpe r gak, nih dh tunang.. nsebbek r samad ni xkawen ngan dy, kalo x abes duit, membazir je kt betina tuh!!

0sh!Nz d' sen0r!ta said... REPLY

perempuan tu sangat tak matang kot. nak kaye cari la duit sesame. bukan suruh lelaki je cari duit. sengal la die tu.

LuTaNiA said... REPLY

HAHAHA bukan I nak sokong prempuan macam ni, tapi lelaki ni typical lelaki melayu, nak maju in life, but usaha tak berapa. Betulla kot prempuan tu ckp dah lama and takde pape pun. LOL. Kalau I pun pikir panjang kot nak kawin ngan org jual burger. Kalau you nak ke? haha

cik aiLebiu said... REPLY

lol..mulut puaka punya olang...

Anonymous said... REPLY

girl tu silap.. dia dah buta dgn duit. kalau dia budget diri dia tu cantik sgt sampai tolak org burger, dia silap. kalau cantik paras rupa tp bawah tu dah longgar dek dibolos org2 lepas, xde gunanya. jgn harap la harga u tu mahal. kena makan org je u nanti.

monica said... REPLY

kurang ajar punya perempuan..hina sgt ke org jual burger..mana tauk sok lusa apa yg akan terjadi kan??saba ye pada bro tersebut.. =)

nn said... REPLY

memang menyampah kan dengar. dengan cara dia cakap tu. macam bagus je. kena tinggal dengan lelaki kaya tu baru dia tau.

LittLeMyRsHMaLLoW said... REPLY

iF xSkE bOyz 2 pOn...
xpYh NAk bELaGak CamtuE kOt....
nAk Sgt LAKi KAYA...
JAps g LAki 2 MuFLis...
BaRu TAu....
sEsuKe ati dYe jEr Nak RenDAhKAn oRg....
"L"....
*sGt eMo PLak SYe*
huhu~

shierasharif said... REPLY

aku rase nak sepak je die laju2 ! kureng gile, mcm pelacur je, kasi handbag and kasut settle !
eiii buat malu name perempuan je.

Tiya said... REPLY

mulut longkang, kalah aku. hahah... cantik sgt ke ko cik syehril? WTHECK kkan??

hudhud said... REPLY

thnks everyone for the comments. tak larat rasanya nak reply satu2 hehe. tp perempuan ni cakap mmg la betul, dia nk lelaki yg blh tanggung dia semua. tp cara dia ckp tu sgt rude. maybe dia terpengaruh dgn emosi. tp dia tak tahu ke dgn tu je org dah blh nilai dia.

dia pergi kat lelaki lagi satu sbb duit je, lelaki tu blh tanggung dia. nampak sgt yang dia ni murah sbb cinta dia boleh dibeli dgn wang ringgit je. so kalau dia jumpa lelaki yg lagi kaya dr lelaki yg beli dia handbag ngn kasut tu, dia pegi kat lelaki lain pulak.

perempuan, kalau mengharapkan duit lelaki je, memang tak kemana la. bila lelaki kaya tu dah blah dr hidup dia, mula la dia tkde duit pastu desperate. tu yg smpi ada sugar daddy semua.

haaa kn dh pjg ak bebel haha

lassiegewdix said... REPLY

HAHAHA .
klako lak asenye .
mmg lerh geram tp ase cm klako sgt2 .
hey girl ! stakat ko nk menumpang kesenangan org watpe kan ? hello~ if one day kau dah kne tinggal nan laki tuh ko takde pe2 da . nothing !
fikir lerh hidup tak selamenye di atas :)

btol ur p/s tuh syg :)
lassie akan sokong girl tuh if die yg kaye .
bukan psl laki kaye ! huh !

a n a b e l l a said... REPLY

kalau dia dah taknak laki tu.
that's okay.
takde sape pakse die kawen dengan orang jual burger.
tapi cara dia cakap tu macam tak sesuai la.
mungkin dia boleh pilih cara yang lebih sopan.
rasanya dua2 tu pun tak betul kot.
yang laki tak reti nak majukan diri, bak kate yang pmpn nye la..
yang perempuan pulak, da tau laki tu jual burger dr awal, pegi terime buatpe. siap bertunang.
haish..

Rara said... REPLY

hihi i rasa perempuan tu tak salah, cuma cara dia kasar kot :p tapi serious bagi i, secara jujurnya, apa dia cakap betul. i rasa dia dah give up macam tu sebab dah banyak kali kasi lelaki tu peluang untuk mengubah hidup, tapi lelaki tu tak ubah. then datang lelaki yang mampu bagi dia kebahagiaan sekaligus dengan kesenangan, mesti dia go on dengan lelaki yang baru datang tu je =))

zaman sekarang ni, mana ada orang nak hidup susah T____T kalau baru bertunang pun tak mampu nak sara diri sendiri, i pun tak nak. LOL.

Riza said... REPLY

ini bangsat punya minah should learn something la!! orang jual beger x leh kaya??!! what the F??
even tuan haji ramli pun dah hidup senang lah by jual his beger!!

humaira said... REPLY

ha3
gile kuang ajo!
terok2!!!!

K.E.Y.[kuchi] said... REPLY

stupidest people ever la dis girl..!!!

LuTaNiA said... REPLY

HAHA actually kalau mulut dia di censor sikit, and perkataan2 tu lagi sopan, she'll sound like my mum. My mum pun sumpah TAK AKAN bg i kawin ngan lelaki mcm ni. Honestly! Bg i prempuan ni bengang kot, sbb DJ tu mcm sebelahkan llaki tu. HAHA tapi tergelak2 I dgr dia ckp, laser sungguh mulot pompuan ni. LOL

yasminsarian said... REPLY

dh pernah dgr,,,mmg pompuan ni so stupid n wtf,,, hahaha,,,memalukan kaum pompuan jew,,, euuu,,,

Riza said... REPLY

@LuTaNiA ; mmg betul as a girl y'all should find a kaya man or berduit for ya masa depan.. but cara minah tu salah.. ada ke ckap terang2 cam tu.. cuba jadi Hipokrit sikit.. ada yg baiknya tentg hipokrit tu rite... :)

Post a Comment

Next Previous Home