Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Thursday, August 26, 2010

I wanna have baby ! I mean right now !

Haha. Title mengundang tak ? Hmm actually tengah sedih sebab masalah GB ni. Apa la kena huhu. And case I lagi pelik. Semua blog yang I nak bukak, semua cakap ada malware. I main proceed je. Haha Habis la laptop I hancur la lepas ni.

By the way, I nak tunjuk satu video comel ni, geram I tengok ! Jom layan sama-sama. hehe


Aww 

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Tfaaaaaa said... REPLY

comel gilaaaaaa..hahahah

i pon kena malware jugak.cis

Ery Farieha said... REPLY

woah
gila u main proceed je
i x proceed 1 blog pon
hohohoh

naseb blog u tade ;)

atiqah said... REPLY

comel nye~~
tapi baby girl tu garang sgt kn..
hehhe..
sian baby boy tuh~
die geram sgt kat baby girl tu..
nasib baik dia ta lempang or sepak..hehhe ;P
i likeee~~comel!!

hudhud said... REPLY

@Tfaaaaaa hehe dah settle kan :)

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha i mmg berani mati haha. kena buang GB punya logo kat blog

hudhud said... REPLY

@atiqah haha tu la. comel la dua2 geram I ! :D

Post a Comment

Next Previous Home