Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, August 28, 2010

Untuk semua pengguna Geng Blogger, read and spread this !

Ok, seriously, I don't know what's happening to GB. And I'm sure admin pun tengah berusaha nak settle things up kan ?

Tapi ! Ni I nak tanya, pernah tak you guys nak blogwalking then suddenly bila you guys click on this person's blog url, dia keluar malware detection ? Or something like this site may harm your computer ke ? Ok tell you what, itu semua sebab logo Geng Blogger yang ada kat blog orang tu !

So, I nak advice you guys, siapa-siapa yang still ada logo Geng Blogger dekat page, please remove it. Buat sementara waktu. I know you guys are missing GB and same goes to me. Macam my friend cakap, tak best blogging bila GB dah tak ada. Huhu

But you still got another option which is to ping your blog dekat Kelab Blogger. Just search Kelab Blogger dekat Facebook, then masuk kan url blog anda dekat wall.

Please guys, spread this. Banyak sangat blog yang I tak boleh baca. Oh I miss GB :'(

21 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

atoqa said... REPLY

kasihan owner gengblogger tu. sapelah yg jahat buat keje dengki camtu..

nurul lalala said... REPLY

i pon terkejut td..takot gak.ne tau de virus ke, pe ke...huhuhu

liyana aziz said... REPLY

yana dah remove logo then baru boleh bukak tengah hari tadii.. kesian GB...

hudhud said... REPLY

@atoqatau takpe. cnfrm ada yg dengki ni

misshanis said... REPLY

kat blog i pun ada..tp i dh remove dah logo GB tuu..takut gak..takut harm kita punya pc..

Ery Farieha said... REPLY

ahha

i x terasa sgt
coz xde langsung hits dr gb masuk blog
geram2
hahaha :P

Bapak said... REPLY

i pun perasan masalah ni sejak dua tiga hari lepas..kesian GB...harap cepat settle..

HiGHNeSS FiQ said... REPLY

btol tu..
nk try bukak blog gne laptop member xbleh..
malwaredtection..

btw, what hppnd actually??

Laili said... REPLY

tq atas info. dah buang logo GB :(

sueRAFE said... REPLY

haah , hari tuh berkali-kali i bukak blog u .
tapi ada malaware detect tuh . sedih betul

cik aiLebiu said... REPLY

maybe ada blogger yg ping entri mengandungi malware tu...this is not the 1stime i guess..bulan2 lps pn penah jd mcm tu...tp kjp je..

yeah finally dpt masuk blog u ni hud...sblm ni x dpt...huhhuhu...bg yg lain tu cepat2 remove logo gb...siyes byk sgt blog xleh buka...ada yg xpeduli main proceed je bahaya tu....

suhaida shukor said... REPLY

oh banyak juga tempat ping blog ye =) thanx

░♥si lampu neon♥░ said... REPLY

remove jgn tak remove! haha

hudhud said... REPLY

@nurul lalala yah mmg ada virus LOL

hudhud said... REPLY

@liyana aziz tu la. i pun tatau cmne blh jadi cmni

hudhud said... REPLY

@HiGHNeSS FiQ i dnt really know. huhu

hudhud said... REPLY

to all : jgn lupa spread. thx for commenting :)

Wan Gerrard said... REPLY

orait..Gerrard menurut perintah =P

zida said... REPLY

tulahh. tensen jekk. maknusia durjana mana la yang buat ni. haishhh

Hassanah said... REPLY

miss logo gb yg cute tu :(

mcjust.lol said... REPLY

tu la pasal, aku pun dah remove logo tu. baru takde malware detection tu.

Post a Comment

Next Previous Home