Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, August 30, 2010

Dia bajet I tak reti speaking Indo ?

Entry ni akan ditaip seperti bahasa Indo. Kalau ada salah macam hampeh ke apa sorry la sebab bab type-type ni I lemah. Cakap I pandai la haha.

Ok, mula kan. Hahaha macam apa je.

Gw g kenal dech shiapa dia. Tapi di chat box gw, dia tulis namanya randy_lila90. Apa Randy Pangalila mungkin ? Haha. Ko kalau Randy, gw bisa ninggalin Chako untuk dia sekarang ! Hahaha. Masa sih, cowok ganteng, actor, malah nyanyi lagi tu, shiapa yang g mau. Aduh, mati gw kalau Chako tau nih. :P

Apa, kalian g percaya ? Liat nih


Ko ada yang mau canda y sama gw ? Hahaha. 

Ok, tettttt tukar bahasa Malaysia balik. Haha siapa-siapa yang tak faham apa yang I tulis ni jangan nak tipu la. Senang je kot. I tak reti la nak type yang pelik-pelik tu. Takut eja salah. Hehe. I pun tatau siapa randy_lila90 ni. Tapi kelakar la. Hehe. Randy Pangalila ke ? Awww

So, macam mana I belajar bahasa Indo ? Simple je. Dulu I pernah couple dengan budak Sekolah Antarabangsa Indonesia Kuala Lumpur. Hahahaha. 

Siapa nak belajar bahasa Indo, boleh la masuk class I sekarang :P 

9 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

shima said... REPLY

whoaa nak pakai name randy je kannn.nak tumpang glemer lar tuhh si randy_lila90 nie.haha.:)

Fiq said... REPLY

dude harlino ttp di hati.hahaa

Amar Amirah said... REPLY

km pernah pacaran sama anak indonesia ta? Kerennn. Internasional bangat dech. haha.

hudhud said... REPLY

@shima haha tu la psl :P

hudhud said... REPLY

@Fiq hahaha tk blh blah !! :P

hudhud said... REPLY

@Amar Amirah hahaha aduhh ko kmu g pernah ? :P

Aina Zamsari said... REPLY

hahaa i nak sign up nak blaja bhasa indon ngn you la :) haha bole?

PinQib said... REPLY

sapa eh randy tu?? hensem ngat ke? ahh.. nk g oogle la pasni..


Latest entry di:
Susah nya jadik cikgu!
Men suck!!!
Keyword 18SX

Kambing untuk dijual!

yasminsarian said... REPLY

hahaha,,,cik hud hud,,,sy nak blaja bahasa indon sih!!! maw gak ngajarin sy??? :P

Post a Comment

Next Previous Home