Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 3, 2010

PC Fair & DIgi Broadband

Ok, as we all know, PC Fair akan diadakan lagi pada 6 August ni. Tapi hanya untuk warga Kuala Lumpur je la. Hehe. Tapi, ada misi yang I akan jalan kan masa kat PC Fair ni. Bukan nak beli laptop atau external atau apa, semua barang computer I dah ada.


Tapi, nak beli digi broadband stick !


Argh tekanan nya. As you all know, I kan baru-baru ni dah beli Digi Broadband, sim card je la tapi. I ingat boleh guna dengan Celcom Vodafone tu. Tapi malangnya tak boleh pulak. Sedihhh. I and Chako dah buat and cari macam-macam dah but still tak berjaya.


So I harap sangat ada pihak DIgi yang baik hati boleh bagi I broadband stick for free ke. Sebab this is my first time using Digi kan. Kalau bagus memang lagi senang I nak update blog hari-hari. And cerita pasal Digi ! Hehe.


So, sesiapa yang agak-agak nak serang PC Fair jugak, see you there !  :D

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Liyanaa. said... REPLY

oh u beli prepaid card tu eh? berapa eh? mcm mana nk beli, alaaa kalau u dh pakai boleh i tanya T__T

btw mesti org digi cakap boleh blahhh HAHAHA

// i pn nk pegi pc fair, kalau jd jom lh datinggg :P

naz said... REPLY

digi i dengar line baikkk punya

ayaa alyy said... REPLY

see u there ;) aya pon nk pergi. nk carik external hardisk ;D

Post a Comment

Next Previous Home