Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Monday, August 16, 2010

Name card zaman sekolah rendah. Ingat tak ?

Hello semua. Hari ni mari kita imbas kenangan zaman kanak-kanak yang comot dan comel. Hehe. Masa zaman sekolah rendah banyak sangat benda yang bila fikir balik rasa macam WTF aku buat benda ni ke dulu? Haha. Sekolah rendah I best. Sebab all girls school. Nak masuk activity nyanyi-nyanyi banyak kali pun boleh. Sebab tak malu haha.


Tapi korang ingat tak satu benda ni? Name card. Siap ada catalog lagi you all. Pilih je background artis kesayangan korang. Macam I dulu, New Boyz la. HAHAHA. Agak-agak Tomok terharu tak kalau tahu ada peminat dia yang minat dia dari sekolah rendah sampai sekarang? Hehehe


Buat yang tak ingat tu, ni gambar untuk refresh balik memory korang.





ini gambar I ambik dari MELODRAMA HATIKU.

But I tell you honestly, I tak pernah buat benda ni. Sebab I tahu mak I mesti sebat I dengan rotan kalau tau I buat hahaha. So I tengok and kumpul je la orang lain punya hehe. Kelakar je. Kecik-kecik semua dah berangan nak jadi business person, siap ada name card bagai.

So, anda ada? :)

22 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

APi said... REPLY

haha~
aqu pon sebat jek org punyer..
nak wat gak x mampu..
tengok kan jela..

AKO @ retna said... REPLY

heheheh adusss memang lawak kan bila teringat balik zaman dolu-dolu nih..

Ye ye kita pun slalu gak buat bende nih. haahha mmg membazir betul tapi it was really fun!!

Satu kenangan...

Cik Agogo said... REPLY

hahahah... ada!! ada!! tapi tatau mana campak dah sebab pindah umah... masa pindah umah, takde ditempat kejadian... so, arwah mak ngan ayah main buang je bende2 yang dorang rase takde faedah simpan...

haha... mine dulu2 gambar yang kiut2 tu... kucing la... apa laa tu... hahahaha...

sureen chew said... REPLY

hahaha. I also got :) tp cartoon punya..hehe..wah,so memorable~

Brella Mentarii said... REPLY

HAHA MENYAMPAH BTL BILA IGT BLK ! :P i pn ada , dl kt sek i , siapa plg byk name card dia plg hebat . huehehe

Liyana Lunia. said... REPLY

i dulu ada gambar nsync, westflie HAHAHHA lawakk, u simpan lg?

hudhud said... REPLY

@APi tu ah rasanya bend ani mahal dulu hehe

hudhud said... REPLY

@AKO @ retna haha yah funny kan. blh ingt ni cerita kat cucu2 :P

hudhud said... REPLY

@Cik Agogo haha excited nya :P mcm2 gmbr la ada kan :P

hudhud said... REPLY

@sureen chew cartoon apa babe? :)

hudhud said... REPLY

@Brella Mentarii haha menyampah pulak? :P huish sek u advance haha

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. i tkde la babe. tk pnh buat ehhe

Salmia said... REPLY

i pun ada gak dulu.. siap amik order lg.. hehehe

eh, tp zamam budak2 sekarang pun ada lg babe,
i tgk adik i pun ada.. tp hannah montana. :P

edaolala said... REPLY

i ada banyak woo kawan i bagi. hahaha :D tapi sayang tada laki pun bagi kat i. cehh haha

Ery Farieha said... REPLY

haha!
ingat ingat

i ade buat jugak
ngeh3~

Amirrah Zawani said... REPLY

hahahaha!!!
igt2.. i pun ada buat jugak..
masa tu name card ni tgh hot.. hehe!!

hudhud said... REPLY

@Salmia laaa ada lg ke? hehe kelakar ok babe. :P

hudhud said... REPLY

@edaolala haha i mmg tkd lelaki bg sbb i all girls schl :P

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha haha u pun terpengaruh ye :P

hudhud said... REPLY

@Amirrah Zawani haha u pun sama la tpengauh :P i tkd sbb i rasa mahal. haha

aniline said... REPLY

of course la ade, btw name card siti tu slah satu yg i punye taw . . hahaha What the Fishkek !! :b

Blufish said... REPLY

dulu time i skolah rendah . kwn2 i ramai buat ni . i nk sgt tp tk mampu :( miskin sgt dulu

Post a Comment

Next Previous Home