Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, August 7, 2010

Party invitation ? WTF weh !

Hey people. Hari ni I rasa macam I langsung tak update apa-apa kan? Sorry sebab idea dah kelaut la. Hehe. Plus, I dah lama tak keluar hangout ni so no new photos are available to be shown. LOL. Tapi hari ni I rasa nak cakap pasal one thing yang I rasa a bit annoying dekat Facebook.


I bukan la baik sangat. Tapi ni sebagai peringatan je la kan untuk semua.


I received so many party invitations dekat Facebook, even puasa dah nak dekat. I pun pernah ke club, pernah parti jugak dulu but at least I rasa, hormat la bulan baik yang bakal menjelma ni.


Hari tu je I dengar cerita 2000 orang mengunjungi MOS last weekend. Ramai gila, maybe sebab nak dekat puasa kot? Tapi tak kan la sampai macam tu? Tak kan la ada istilah 'Nak dekat puasa weh, ni last kita minum & pergi club ramai-ramai'. Ish ish, apa nak jadi ni ? Hehe


I cakap macam ni bukan lah bermakna lepas bulan Ramadhan korang hantar la invitation banyak-banyak ok. No ! Tapi just nak bagi peringatan, hormat la sikit bulan baik ni. Tadi je dah ada orang tanya I kat Facebook pukul berapa nak gerak pergi one club ni. Memang I tak reply la. He should noticed that.


Ok lah, tu je just nak share some opinions :)


P/S : Rindu jugak zaman-zaman baru nak up ni. Haha.

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

sherah said... REPLY

terbaikk lah sayang :))

jfook said... REPLY

Clubbing is awesome!

LiFe KaMi said... REPLY

sokong,hormatilah bulan ramadhan yang mulia ini..

liyana aziz said... REPLY

hohohohoho.. betul2 sangat la setuju dengan sis.. =)

Mya said... REPLY

hehe.. yup, bulan baik buat lah pahala kn.. :)

PinQib said... REPLY

lol. clubbing is no good lol.. siyes. addiction



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

PinQib said... REPLY

dapat x komen sy ni??


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

hudhud said... REPLY

Thanks everyone for the comments and supports. LOL :P

Post a Comment

Next Previous Home