Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Saturday, August 7, 2010

Presenting my new watermark !

Hihihihi. Kecoh pulak kan I ni, watermark je pun. Tapi lantak lah, dari tak berupdate blog ni. Hehe.


So alkisahnya macam ni, tadi, tiba-tiba I rasa nak buat watermark dekat gambar-gambar I. So I posted status on Facebook saying that I tengah nak edit watermark. Then suddenly Cik Rara kita ni comment and sekaligus menawarkan diri beliau untuk membuat watermark untuk I. Mula-mula dia letak RM300 tapi lepas I ugut dia so dia terus bagi I free. Hahaha tipu je :P


So, nak tengok betapa comel lote cik mek molek nye watermark ni? Tadaaaaa.......




Comel kan? I'm so in love with this watermark and I terus accept dah. Tak ada mintak tukar ke apa ke. hehe. Thanks Rara nanti I belanja makan choki-choki ok ? Hehehe

18 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Cik Ayen said... REPLY

cumel3.. i bayar dulu o.3o$ tuk wat watermark mau? hhehehe

Sya Syazana said... REPLY

chomel2. :)

Syida Shukor said... REPLY

comel ! i suka tengok that girl :D

Nena Suzu M said... REPLY

cute cute :)

lassiegewdix said... REPLY

beshnye .
lucky one u got it .
teringin gak nak wat gitu .
tapi tak reti lorh . HAHA
sob sob .

Liyanaa. said... REPLY

OMGUDNESSS comel okay, sesuai dengan chako HAHAHAHAHHA :P

hudhud said... REPLY

@Cik Ayen bukan i buat la ! hehe

hudhud said... REPLY

@Sya Syazana kan? thx to rara :)

hudhud said... REPLY

@Syida Shukor heh eme too. mcm rambut i lah pulak :P

hudhud said... REPLY

@Nena Suzu M thx :)

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix u tgk kat blog rara babe. dia ada ajar nak buat :)

hudhud said... REPLY

@Liyanaa. sape yg comel and sape yg sesuai ngn chako? haha

Rara said... REPLY

hihi. glad you like it :)

and i doodle girl tu just for you tau babe =)) kalau u nak cartoon yang i doodle tu, u just let me know heh =))

PinQib said... REPLY

wauuu.. comel nye.. mintak satu boleh??





Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

I win a big apple! Yummy!

Blogging boleh dapat kanser?

Magibon, makhluk comel

hudhud said... REPLY

@Rarahehe thank you cik Rara sayang anda ! :D

hudhud said... REPLY

@PinQibMIntak kat rara haha :P

ken said... REPLY

haha.. cute =)

♥ Roshazzy Shag ♥ said... REPLY

doodle tu mcm kau. pndi rara create ;Pp

Post a Comment

Next Previous Home