Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, August 18, 2010

Day 03 - A picture of you and your friends (Vergy-ians)


spot me !! Hehe

Well ni gambar lama, last year kot. Ni zaman I still hot kau memang dabomm la ! Haha. Ni la zaman Myspace I. Dengan community nye. Nama community ni, Vergy. So nama I kat myspace dulu, Huda Vergy. Vergy sebab we all virgin lagi yeay ! Haha :P

I miss them, like seriously. Rindu zaman ni. Sebab kitorang tak kejar hot pun. Vergy biasa-biasa je. Tak macam community whatsoever tu. I don't know when we guys boleh lepak-lepak lagi macam dulu. I ada la jugak jumpa 2,3 orang. Tapi nak lepak ramai macam ni, susah sangat. One day , maybe :)

To Vergy-ians if you read this, I miss you guys so bad ! :'(

6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Anonymous said... REPLY

Kimie Hashim-yalah bz ngan study mana tak nya.. :)

hudhud said... REPLY

@Anonymous err??

eda_arbain ® said... REPLY

syok nyeee...lepak2 cam 2..
siap ade comnity gik...

naz said... REPLY

yang mana single bagitahu i hahaha

bspotgurl said... REPLY

ler, ingatkan pengsan :)

sueRAFE said... REPLY

u yg baju purlpe tuh .
btol tak ?
hehe

Post a Comment

Next Previous Home