Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Wednesday, August 11, 2010

You still have chance to join 'The most' contest, people !

Ok, contest ni bagi followers lama I maybe dah tahu. So attention to new followers ! Hehe. Actually I ada buat contest. I call it 'The Most' contest. Siapa nak join just click


Tapi ada beberapa perubahan kat sini. Iaitu tarikh tutup contest ni adalah 31st August.

Akan ada 4 pemenang. Iaitu 2 lelaki dan 2 perempuan. Nama-nama untuk sesiapa yang dah join contest ni, I akan update masa tarikh tutup contest ni.

Bagi yang menang, buat masa sekarang, hadiah nya adalah tapak iklan free dekat blog I ni. Meaning that you guys punya blog akan di iklan kan kat blog I. Kalau I rajin, I akan review sekali blog korang. Hehe.

And kalau rezeki Nuff I lebih, I belanja la minum. Haha. Hey belanja minum kat Starbucks ok apa. Satu air RM 14+, hambek kau ! haha. So pada sesiapa nak join contest ni, sila click link kat atas tu, and send you guys punya url kat comment entry di link atas tu ye.

Thanks ! ♥



6 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

lassiegewdix said... REPLY

HAHAHA
bler larh i nk publish entry ni dr draf .
jeng jeng . wek :P
ambot tak cntek a . wiso . HAHA

naz said... REPLY

eh i nak join lagi sekali boleh? haha

liyana aziz said... REPLY

yey! time to join since ada masa lagi! ingat dah terlepas.. jap2, i nak bt entry! hahahah

hudhud said... REPLY

@lassiegewdix haha mengada. join je la :P

hudhud said... REPLY

@naz JANGAN NAK MENGADA. hahaha

hudhud said... REPLY

@liyana aziz hehe ok i tunggu :)

Post a Comment

Next Previous Home