Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Tuesday, August 17, 2010

Day 02 - The meaning behind your blog name

My blog's name is Please, no Paparazzi. So why is it I chose this name?


Dulu, I ada blog. Blog ni kira blog bodoh-bodoh la. Orang baru buat blog kan. Nak maki orang, takpuas hati dengan orang, semua I sumbat dalam blog ni.


Ceritanya macam ni. Blog I ni ramai sangat stalkers. Bila I rapat dengan one guy je, then I cerita kat blog, mula la perempuan lain nak stalk blog I. Kalau dia je takpe, ni kaum kerabat dia, kawan-kawan dia semua nak stalk blog I jugak. Biasala, orang takde life kot, duk nak stalk orang je. 


Lepas tu ada la I terlepas cakap, kata perempuan ni bitch. Ye la, I dah mula rapat dengan lelaki ni, dah nak couple pun, then tiba-tiba dia nak cari lelaki ni balik. Kalau you all, mesti you all bengang kan? Apa dia buat dalam tempoh dia break dengan that guy for few months tu? Haihh. Tapi salah I jugak sebab cakap dia bitch. Pemikiran budak-budak time tu. LOL. So, habis la semua kaum kerabat dia nak maki I dalam blog tu. Fine, fine I malas nak layan, sampai I dengan lelaki tu dah tak ada pape. Just a friend je sekarang. 


Ok skip this part. Kang teringat kisah lama. Haha


Lepas tu, I start couple dengan Chako, I cerita la I buat apa dengan Chako hari-hari. Lagi sekali, ada orang dengki. Siap cakap dia still girlfriend Chako la apa la. Dia cakap macam dia ingat I tak tahu apa yang berlaku. Well, I know Chako better than her I rasa. Biasa la, kena maki lagi. Haha. Chako pun siap maki dia bagai. Bosan sangat sampai Chako pun suruh buat bodoh je. Sebab tak tahan sangat tengok blog I macam haprak, and I nak blah dari stalkers yang menyakit kan hati ni, I change blog. And tukar nama sekali.


Please, no paparazzi means please, no stalkers !


So dah faham kan? Tu je la sejarah nama blog I hehe :)


What about you guys?

8 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

hazman aka species1980 said... REPLY

sememangnya kalau blog personal ramai orang suke kepochi....

kisahsensasi said... REPLY

hmmm... kekadang ppl out there tue tak leh terima cara kita luahkan perasaan kat blog nie...haish

naz said... REPLY

fuyoooo i dah agak actualy please no paparazi mean pleaas no stalker.

Kimie Hashim said... REPLY

hud, itu tandanya you popular..good job hud..btw, i heart this belog..really..

LiFe KaMi said... REPLY

ooo ingat jgn amik gambar mcm artis..hehe.. takpe new blog new destiny..

ken said... REPLY

my blog name is same with url.. haha =P

Arief Arf said... REPLY

mane la tau kot2 ade jugak stalker tapi die cuma stalk je tapi die tak komen, camne?
hahaha

btw, nice blog!
X)

Anonymous said... REPLY

I recommend to you to visit a site on which there is a lot of information on a theme interesting you.

Post a Comment

Next Previous Home