Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, August 22, 2010

Special to : followers and readers.

Pagi guys. Howz your puasa ? I dengan rasminya terpaksa menggantikan 7 hari untuk puasa yang dah di tinggal atas urusan-urusan rasmi kerajaan. Haha LOL. Demmit, ganti puasa la paling I malas sekali. Huhu.

So, btw I ada pengumuman penting nak buat ni. Harap beri perhatian penuh ye.

Ehem, ehem. Apa ? Bukan , bukan nak stop blogging. Haha

Ni ha nak bagi tau, I ada join contest by AngelicShoppe. Kalau nak tahu details pasal contest ni boleh pergi ke url yang ada kat banner di sidebar ni. Contest I love Myself.

Btw, for this contest, you guys kena like gambar I kat facebook AngelicShoppe. I nak mintak jasa baik korang, kalau agak-agak suka gambar I tu, like la. Boleh I menang, hehe. 

Untuk ke facebook AngelicShoppe sila click SINI. Add diorang dulu ye baru boleh like gambar I :)

Dan untuk lihat gambar yang I dah pertaruhkan , dan untuk like gambar tersebut, boleh click di SINI.

Btw, thanks for voting me

3 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

lassiegewdix said... REPLY

lassie act kan .
tak paam aw cmne contest ni ?
yg kt fb tu ?

Zezebel said... REPLY

Salam kenal dan selamat berpuasa.
Sioknye join contest. Good luck ya for your contest.

PinQib said... REPLY

aih.. xleh bukk pun page tu

btw klik ur dg blackbery ads

Latest entry:
Jemputan Pink belog
Kambing untuk dijual!

Post a Comment

Next Previous Home