Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Friday, August 13, 2010

hero cinta kirana - kembar Shahz Jaszle?

Ok seriously, I memang jarang sangat tengok sinetron Indonesia. Sebab? Malas. Cerita panjang lebar. Malas I nak tengok hari-hari. Haha.


Tapi petang tadi I tengok jugak sinetron baru kat Astro Ria ni. Cinta Kirana. I know, by this time pun ramai yang dah gilakan sinetron ni kan? But ada satu soalan bermain di benak I , cewah. Hehe. Muka hero cerita ni iaitu Galan atau his real name, Randy Pangalila, muka dia seakan-akan sama dengan Shahz Jaszle.


this is Randy . Credit to Kapanlagi.com

this is SJ. credit to google.

Sama kan? Ni yang I rasa nak layan cerita ni sampai habis ni. Haha. Dua dua handsome ! Aww melting :P

24 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

Ery Farieha said... REPLY

cinta kirana
tari tirana

ahaha tajuk pn da lebeh kurang :P

*loue me* said... REPLY

i setuju dgn u!
hero dia superla bercharismatic
after citer benci bilang cinta dh hbs, this sinetron akan buat i melekat kt dpn TV everyday :)

hudhud said... REPLY

@Ery Farieha haha tu la psl :P

hudhud said... REPLY

@*loue me* haha thats y la i malas nk tgk. kang melekat :P

naz said... REPLY

heroiin cerita tu tak setanding lisa lah haha

I n n z said... REPLY

aah lah ;)

hudhud said... REPLY

@naz hah tk hbs2 lisa. pfft. haha

Hamzah Ian said... REPLY

best tak citer ni???

Rara said... REPLY

muah galang! hehehehe :P

Liyana Lunia. said... REPLY

i dah tak boleh tengok :(

cik aiLebiu said... REPLY

yup2...i pun perasan mirip SJ..sbb tu la i layan sinetron ni...n suka tgk nia ramadhani punya rmbut...hehe..

eka said... REPLY

@*loue me* ukan tiap2 ari actually , smpai jumaat jepp kowt . huhuu (:

eka said... REPLY

jalan citer sejibik cam benci bilang cinta kan kan ? cuma nia a little bit cute than winda or marshanda kowt or whatever laa !

liyana aziz said... REPLY

haish, sangat sakit hati, bbc x dapat tgk endingnya, cinta kirana ni pun belum tentu dapat tgk! huwaaaaa!

hudhud said... REPLY

@Hamzah Ian boleh la kot hehe

hudhud said... REPLY

@Raramuahh SJ ! haha :P

hudhud said... REPLY

@Liyana Lunia. knp? kerja? :P

hudhud said... REPLY

@cik aiLebiu u pun suka Sj? haha.

hudhud said... REPLY

@eka idk babe sbb i kureng sikit tgk cite ni haha

hudhud said... REPLY

@liyana aziz ending bbc ada kat youtube la babe :)

FeezMior said... REPLY

Cerita dia mcm lebih krg sama je dgn BBC..cuma beza kali ni,nenek ngn kakek dorang penah bercinta.heh..

takpe,sbb hero handsome,sanggup layan ah.

nas said... REPLY

masalahnyer dua2 aku xknal coz aku da lame xtengok tv..
prefer online than watching tv..
hahahahahahaha

mengapa orang melayu makan nasi?

*loue me* said... REPLY

@eka:hehe..btl jugak.dr selasa-jumaat.tp sabtu ada marathon (5-9pm)kalau xsilap :)

syafiqah ezam shah said... REPLY

suka tgk cinta kirana tak terlepas tgk satu episod pun

Post a Comment

Next Previous Home