Notes

1. I don't do tutorials anymore.

2. I rarely update my blog due to my health condition.

Thanks for your concern :)

Sunday, August 15, 2010

Kenapa saya tak suka birthday saya on December?

Hari ni kita cakap pasal birthday. Kenapa? Sebab semalam dua orang kawan I sambut birthday mereka. Walaupun I lambat tersedar sebab I memang nenek tua yang suka makan semut waktu muda, haha, tapi takpe, I dah wish. Pasal hadiah tu, doa-doakan la I dapat rezeki banyak kat Nuff. Hehe.


So, siapa yang sambut birthday mereka pada 14th August 2010 ? Lets cekidout yo !


1. Nur Shairah Sharif.
- Ni kawan baik I time kat matrix Penang. I dengan dia and Wida, kitorang satu geng. Tapi now dah tak rapat sangat sebab dia study UITM Shah Alam and dia pun dah ada geng sendiri kat sana. Hehe. Anyway, happy birthday Shiera :)



- Siapa tak kenal dengan Cik Eda kita ni. Dia ni la antara blog paling awal yang menjadi idol I untuk I maju berjaya dalam blog sekarang ni. Persoalannya, maju ke blog I ni? Hahaha. Happy birthday babe, kalau I kaya nanti, kita celebrate kat hotel ok. Kuikuikui. Jangan lupa update blog selalu. I tunggu :P





Even I lambat publish benda alah ni, tapi I ikhlas tau wish birthday korang. Nanti birthday I jangan lupa wish. Hah tarikh, nak tau bila? Ni haaaa


9 DECEMBER.


Ok, dah pampang besar-besar, lupa siap ! :P


Tapi, tapi birthday I ni ada pros and cons nya. Ok, kita mula kan dengan kebaikan dulu la kan


KEBAIKAN LAHIR DI BULAN DECEMBER


1. Time ni cuti sekolah, tak pun cuti sem, takdela kawan-kawan yang boleh baling telur kat anda, atau pun sorok underwear anda di locker dan bilik orang lain. Kalau sama floor takpe, ni floor lain-lain. Sikit punya hal nak mencari !


2. Takdela orang yang akan lempar cake kat anda sebab bulan December orang sibuk ikut mak bapak bercuti hehe




KEBURUKAN LAHIR DI BULAN DECEMBER


1. Di sebabkan birthday anda lambat sangat, kemungkinan 50% kawan-kawan akan lupa birthday anda


2. Kawan-kawan boleh lari dari bagi hadiah kat anda sebab time ni cuti kan, camne nak jumpa? LOL


3. Kadang-kadang anda tak celebrate pun birthday anda. Sebab kawan-kawan tak ada.




So, amacam? Agree? :)

12 orang rasa saya gemuk tapi hot. aww:

shierasharif said... REPLY

thank you so much huda ! i miss u and wida, tp taula, kalau da duduk bawah ketiak keluarga mcm mane kan? huhuhu

alisha said... REPLY

setuju 100% , malah sering disindir dengan rakan-rakan bila nak isi borang tulis 17 tahun padahal tak smpai bufday lagi , ayat kawan2 , "tak cukup umur lagi atau tak cukup bulan" .

Mrnamie said... REPLY

haha..baik buruk yang ko fikirkan tu sama la juga.. nasib aku awal sket dari ko.. :p

hudhud said... REPLY

@shierasharif hehe no biggie. miss u too babe ! :)

hudhud said... REPLY

@alisha haha smpi mcm tu sekali babe?

hudhud said... REPLY

@Mrnamie hehe bulan 11 ye? :)

naz said... REPLY

tak setuju! sebab saya juga december hahaha

Yana KenJa said... REPLY

huhu..same la kiter.. ai pun lahir hujung2 tahun nih...23 december agi..huhu..
mmg x de nk celebrate ngan memenber pun...
T__T

dpt wish je dr dorg...ok la tu kan

hudhud said... REPLY

@naz haha lek la. sama la kita :P

hudhud said... REPLY

@Yana KenJa dapat wish pun ok la tu babe :)

edaolala said... REPLY

OMG! so sweet a u leng loii. hahaha. thanks beb :) u my idol too. hoii u lagi maju dari i ok :p see follower u lagi ramai dari i :D ehehe. btw, belog u skg lawa laa. adored ! :) lama i tak datang sini sejak i menyepi beberapa minggu ni. hahaha

p/s : dunt worry i'll wish u nanti ! :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said... REPLY

memang tak best ah birthday bulan 12 ni. dah ujung tahun. orang selalu dah takde duit. ahaha.

Post a Comment

Next Previous Home